09 november 2016

New in / Telefoonhoesje met leuke quote


Iets wat ik super leuk vind, zijn quotes. Quotes op T-shirts, op kaarten, op mijn Pinterest pagina en ook op telefoonhoesjes. Zeker als de quote ook nog helemaal bij jezelf past. Op mijn nieuwe telefoonhoesje van CaseCompany staat namelijk de tekst 'Not a morning person' en dat klopt helemaal. De kleur roze past ook goed in mijn straatje, dus dit hoesje is perfect! Ben je zelf nog op zoek naar een hoesje voor je telefoon met óf zonder leuke quote? Ik mag een telefoonhoesje, laptop sleeve, houten hoesje of iPad case naar keuze weggeven, dus lees vooral even verder!


CaseCompany is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van smartphone cases en laptop sleeves. Ben hen kan je dit helemaal zelf ontwerpen en personaliseren, zoals met foto's en leuke teksten. Heb je geen inspiratie? Dan kan je uit een van de vele ontwerpen uit hun eigen collecties kiezen. 


En zoals ik hierboven al schreef, mag ik een van jullie blij maken met een telefoonhoesje, laptop sleeve, houten hoesje of iPad case naar keuze. Houd daarvoor mijn Instagram pagina deze week in de gaten. Als je me nog niet volgt, je kan me vinden onder de naam @loisblog!

Wat vind jij van dit telefoonhoesje? Past de quote ook bij jou?

11 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.