07 november 2016

Outfit / Pleated skirt


Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe week, tijd voor een nieuwe outfit. Afgelopen weekend probeerde ik samen met Lotte outfit foto's te maken. En dat ging niet zonder slag of stoot. Eerst opzoek naar een locatie. Na een half uur rondjes te hebben gereden en we een locatie hadden gevonden, begon het te regenen. Daarna scheen de zon, maar deze was zo fel dat dat ook niet goed uitpakte. Daarnaast waaide het ook nog eens super hard, dus zat mijn haar op bijna elke foto voor mijn gezicht. Ja ja, de struggles van een fashion blogger. Kijk je mee naar het resultaat?Plissé rok, OTTO | Shirt, OTTO | Biker boots, SACHA | Choker, SACHA | Horloge, MY JEWELLEY | Tas, COSTES 

De plissé rok en shirt zijn nieuw.  Ze zijn van het merk Vero Moda die ik via de webshop van OTTO mocht bestellen. De pleated skirt zie je steeds meer op straat. Ik ben voor een zwart model gegaan, maar ze zijn er in alle kleuren: blauw, roze, paars, metallic. Om de look wel stoer te houden, combineer ik de rok met een grappig T-shirt en bikerboots. Ik zal niet zo snel pumps onder deze look dragen, omdat het voor mij dan een beetje tuttig wordt. 


En inderdaad, dit is de derde locatie, haha! Het was een lastige dag om foto's te maken, maar met drie locaties kom je er wel! Bij deze look combineerde ik de rok met een shirt, maar ik snap dat je voor de koudere dagen wel iets warmers zoekt. Draag er een leuk bomber jack over of een grote trui kan ook leuk op deze rok zijn. 

Wat vind jij van deze look? Ben jij fan van de plissé rok?

16 opmerkingen:

 1. Haha.. ja soms zit het niet mee met buiten shooten.
  (Misschien een kleine tip: Zelf heb ik een lijstje van locaties waar ik uit kan kiezen steeds zodat ik niet hoef te zoeken op de dag zelf)

  Mooie look, pleated skirts zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook! Alleen was opzoek naar een nieuwe locatie, alleen is inderdaad erg lastig. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind vooral de rok mooi!
  Ik kan me ook voorstellen dat foto's maken buiten niet altijd makkelijk is, vooral niet in de herfst/winter periode haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! De lente vind ik nog het fijnst voor outfitfoto's!

   Verwijderen
 3. Ik vind dat je de rok superleuk gestyled hebt! Inderdaad, bij zo'n rok zijn sneakers of iets anders stoers juist heel tof! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk gecombineerd! Mooie foto'S ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er geweldig uit!!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke outfit.
  het staat je heel goed.
  het setje zou misschien ook leuk staan met een huidskleur panty.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Zelf houd ik niet zo van huidskleur panty's, maar misschien voor jou inderdaad :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.