04 november 2016

Shop the look / Basic outfit


Basic items zijn een must in elke kledingkast. Denk aan een goede jeans, een witte blouse, the little black dress, een blazer, etc. Deze basic items kan je weer lekker combineren met leuke (en opvallende) items, zoals een paar funky boots of een clutch in een felle kleur. Een goede jeans heb ik wel, maar een simpele, effen, gebreiden trui nog niet. Ik zag deze bij H&M op de site en ik vind hem zo perfect. Het H&M model stopt de voorkant van de trui half in haar donkere spijkerbroek. Het is zo simpel, maar zo leuk. Nu wat mooie accessoires erbij en hup, de deur uit!

Zwarte trui / H&M
Jeans / H&M
Enkellaarsje met open hak / Sacha
Crossbody bag / Michael Kors (via Omoda)
Horloge / Michael Kors (via Bijenkorf)
Nagellak / Dior (via Douglas)

Omdat de kledingstukken vrij kleurloos zijn, wil ik door middel van de accessoires de outfit opleuken. Het tasje is prachtig en heeft zo'n mooie kleur voor de herfst. Een designers bag staat overigens al een tijdje op mijn wishlist (bij wie niet?). De veterschoenen zijn ook hartstikke hot in modeland. Zelf heb ik twee paar: zwarte lak en metallic.

Hopelijk heb ik in het weekend tijd om naar de stad te gaan, want deze look zou ik zo mijn kast in willen kopiëren. 

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij een zwarte trui combineren?

14 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.