02 november 2016

New in / Roze bril van Polette


Tijd voor een nieuwe bril! Met mijn -2.5 is dat ook echt wel nodig. Voorheen had ik een heel donkerblauw, basic montuur van Hans Anders en nu ben ik een totaal andere kant op gegaan. Deze bril heb ik besteld op de website van Polette. Online brillen bestellen vind ik best lastig, omdat je ze niet eerst kan kan passen. Past het montuur bij de vorm van je hoofd? Staat de kleur je goed of maakt het flets? Ik heb geluk gehad, want ik krijg alleen maar te horen dat deze bril mij heel leuk staat. Kijk je mee?Het model heeft de prachtige naam 'Amour' gekregen, heel bijpassend. Ik vind dat de bril een oudroze kleur heeft, maar op de site wordt hij beschreven als bruin. Het leuke vind ik de transparantie. De bril is best elegant, maar door de sierlijke en toch subtiele vlindervormen maakt het romantisch en speels tegelijk. Ik ben er echt verliefd op geworden! Vivre d'amour!


De bril heb ik bij deze outfitpost gedragen en je zult hem nog wel vaker tegenkomen op mijn blog of Instagram. Sinds dat ik hem heb, heb ik mijn andere bril niet meer gedragen. Deze is veel vrolijker en cuter (:p). 

Ben je zelf nog opzoek naar een leuke bril? Kijk dan vooral even op de site van Polette. Durf je het risico niet aan te nemen om online te bestellen? In Amsterdam en Utrecht zit er een Polette filiaal. De brillen zijn met én zonder sterkte te verkrijgen. Want ook al heb je uitstekende ogen, een bril is natuurlijk niet alleen een hulpmiddel om beter te kunnen zien. De bril is een modeaccessoires geworden, net zoals een horloge, tas of riem. 

Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icons // Creative Content Icon. Wil je zelf meedoen? Haast je, want dit kan nog tot vandaag. Klik hier voor alle informatie. 

 Wat vind jij van mijn nieuwe bril? En de kleur?

20 opmerkingen:

 1. Die is heel mooi! Ik vind Polette echt een geweldig concept.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukie!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie bril, ik ben ook nog steeds aan het zoeken naar een nieuw montuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zo'n leuke bril! Staat je ook echt mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk bril! Toevallig op zoek naar zo'n exemplaar, dus bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb even gespiekt bij je outfit post en die bril staat je fantastisch. Misschien een tip om de volgende keer een "aan" foto erbij te voegen, dat vind ik zelf het leukste om te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw deze bril is zó leuk! Ik heb je outfitpost ook bekeken en hij staat je echt mooi :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.