31 oktober 2016

Event / Opening The Little Green Bag Rotterdam


Dit weekend opende The Little Green Bag de deuren van haar derde winkel. En wel in deze leuke shopstad: Rotterdam! Ik werd uitgenodigd om afgelopen vrijdag als een van de eerste de winkel te bewonderen. Rond 4 uur was ik in de stad en omdat het event pas om 5 uur begon, had ik nog eventjes tijd om de winkels in te gaan die hier niet in de buurt zijn. Pull & Bear, River Island, Monki, Friday en Weekday, ik ging ze allemaal even af. Heel snel, want dat uurtje was zo voorbij. Tijd voor het event: kijk je mee?



De naam verklapt het al een beetje, maar bij The Little Green Bag shop je super leuke tassen van de allermooiste merken. Denk aan Amsterdam Cowboys, By LouLou, Fabienne Chapot, Fred de la Bretoniere, Furla, Michael Kors, MYOMY, Paul's Boutique, Ted Baker en nog veel meer. Naast Rotterdam, zit er in Delft en Vlaardingen ook een winkel. Natuurlijk shop je ook op de website. Naast tassen verkopen ze ook koffers, portemonnees, schoenen en sieraden, horloges en accessoires. Voor mannen, vrouwen en kinderen. 








In de winkel was het heel erg druk. Vrienden en familie van eigenaresse Maria waren aanwezig om haar te feliciteren. Nieuwe en bestaande klanten liepen naar binnen. Er werden drankjes en hapjes uitgedeeld en je kon je eigen POM sjaal laten maken.


De winkel verkoopt echt hele mooie tassen. Ik werd verliefd op tassen van Guess en Ted Baker, maar deze cross body bag van Fabienne Chapot is toch mijn favoriet. Het heeft verschillende vakken (net zoals de Céline Trio Bag) en het printje vind ik ook geweldig! Wel nog even sparen...



Ik ontmoette Youtuber Denise ( Iamtheknees) en blogger Kelly (Belessa) op het event en dat was heel gezellig. We mochten een mooie en grote goodie bag in ontvangst nemen met daarin onder andere een sjaal, beanie, oorbellen, leren armbandjes, een horloge, handcrème, een sleutelhanger, etc. Super dankjewel daarvoor! 

Als je binnenkort in Rotterdam te vinden bent, ga dan zeker even langs deze nieuwe winkel. Hij is erg ruim en de items die ze verkopen zijn prachtig!

Ken jij The Little Green Bag?

18 opmerkingen:

  1. oeeh wat een hoop moois! Ga ik zeker een keertje langs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat de winkels niet bij mij in de buurt zitten, maar ik kijk geregeld op hun webshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ziet er allemaal zo leuk en mooi uit hihI!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een onwijs toffe winkel is dat toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave winkel! Alles ziet er zo stoer uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat super leuk dat jij er geweest bent! Ik kon helaas niet komen maar prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, dat ziet er echt geweldig uit! Super leuk!

    Liefs,
    Dascha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke spullen hebben ze allemaal! Mooie foto's heb je gemaakt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je prachtige foto's gemaakt! Heel erg leuk om je gezien te hebben, liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.