26 oktober 2016

Inspiration / De metallic trend


Pailletten, glitters, metallic en glans zijn allang niet meer bedoeld voor Kerst en feestjes. Deze opvallende items kunnen prima gedragen worden op een gewone maandag. Of woensdag. Maak van elke dag een feestje. Deze trend vind ik echt tof. Op het moment heb ik -op een paar metallic brogues na- nog geen echte metallic eye catchers, dus daarom ging ik op zoek naar inspiratie. En, met resultaat: rokken, T-shirt, broeken, schoenen en tassen komen in de meest bijzondere kleuren terug. Zilver, goud, brons, blauw en zelf fuchsia paars komen voorbij. Kijk je mee?

De metallic plissé rok vind ik toch het leukste. Een broek vind ik net iets te ver gaan, maar een metallic short zou ik bijvoorbeeld wel weer dragen. Zoals ik net al schreef, heb ik metallic brogues. Deze combineer ik vaak met een simpele jeans, zoals een spijker of een zwarte broek. Terug naar de rok: combineer heb met simpele kledingstukken, zoals een effen trui of T-shirt met een quote. 

Op dit moment heb ik nog geen tijd om de stad in te gaan, maar zodra ik de kans krijg, ga ik op zoek naar deze coole items. Ik houd jullie op de hoogte!

Wat vind jij van de metallic trend? Heb jij al een item van glimmend materiaal?

16 opmerkingen:

 1. Zelf heb ik van die metallic loafers en nog wat sweaters met metallic details. Ik zou ook nog niet zo snel in een glimmende broek gaan lopen. Maar, wel een leuke trend (zolang het maar 'kleine' items zijn)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het super tof, maar ik heb er zelf nog niets van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het geweldig hihi!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe trend, helemaal voor een tas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik vind dit heel stoer! Maar ik weet niet of het mij zal staan; haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.