24 oktober 2016

Outfit / T-shirt dress & fake fur


Iets wat ik heerlijk vind om te dragen tijdens de koude dagen is een lekkere, warme, zachte jas. Eind augustus hangen de winkels weer vol met (fake) fur en fluffy items. Op dat moment wil ik er nog niet aan denken, maar voor de herfst en winter is het ideaal: lekker warm en super fashionable. In de outfit die ik vandaag laat zien draag ik een zo'n fake fur jas. Deze gecombineerd met over the knee sokken en een T-shirt dress. Kijk je mee?Jas, STRAATSIJL | T-shirt dress, OTTO | Sokken, H&M | Schoenen, PRIMARK | Tasje, COSTES | Horloge, ZINZI | Choker, SACHA | Bril, POLETTE


Nu het echt herfst is, is het tijd voor mijn over the knee sokken! Dit vind ik echt ideaal als je toch een kort jurkje/rokje/broekje wilt dragen op de koude dagen. Een panty kan wellicht te koud zijn, dus warme en lange sokken is een prima uitkomst. Ik draag mijn nieuwe T-shirt dress van Adidas (via OTTO). Deze is lekker sportief en de combinatie met de hoge sokken en de jas vind ik super tof!Ook heb ik een nieuwe bril! Hij is transparant roze, iets totaal anders dan ik eerst had. Ik vind hem echt heel leuk staan en ik heb er al veel complimentjes over gehad. Ik zal snel een artikel over de bril online zetten. Verder draag ik een choker van Sacha. 

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij een T-shirt dress combineren?

14 opmerkingen:

 1. Hele gave outfit! Ik hou wel van de t-shirt dress, lekker comfy.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit chick!! Ik ben ook hard opzoek naar een nieuwe winterjas voor dit jaar, blijft zo lastig.. Als je nog meer tips hebt?! ;-)

  Liefs, Merel
  www.healthywanderlust.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet er ook nog eentje... Deze heeft namelijk geen sluiting.

   Verwijderen
 3. Ik wil die sokken oooook! Ik heb ook zulke schoenen dus dan ga ik het net zo dragen als jij. Ik vind dit namelijk echt zo'n mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke outfit.
  het staat je heel goed.
  het setje lijkt me ook fijn zitten.
  ik wil de sokken ook hebben.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit vind ik echt een onwijs leuke outfit! De jas heb ik zelf ook, maar dan vorig jaar van MostwantedNL :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave outfit! Hij staat je super! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.