07 december 2015

Outfit / Nike Air Max


Dit vind ik best een coole foto geworden. De achtergrond en de mooie fiets van mijn vriendinnetje maken het stoer. Normaal poseer ik nooit voor zo'n drukke achtergrond, maar ik vond het wel cool eruit zien en het resultaat ziet er nog leuker uit! Bij een stoere achtergrond hoort ook een stoere outfit. Kijk je mee naar weer een nieuwe look?


Shirt, H&M | Broek, VERO MODA | Sneakers, ZALANDO | Horloge, MY JEWELLERY


Wie zegt dat croptops niet in de herfst kunnen? Oké, buiten was het best koud om met een blote buik te poseren, maar verder is het goed te doen hoor! Deze croptop komt van H&M en kan je hem met heel veel dingen combineren. Ofcourse is deze outfit weer in de welbekende zwart/wit tinten :D


Jump! Ik heb nieuwe sneakers en ze zijn zóó tof! (AIR MAX 1 ULTRA ESSENTIALS - Sneakers laag - black/wolf grey/metallic silver) Sneakers -en überhaupt schoenen- met een dikke zool zie je echt heel veel. Ik heb deze Nike Air Max besteld bij Zalando. Ik denk dat iedereen deze online webshop wel kent. Ze verkopen kleding, schoenen, tassen, accessoires en nog veel meer voor dames, heren en kinderen. Ze hebben hele toffe en bekende merken, zoals Topshop, New Look, ONLY en Nike, maar ook HUGO BOSS, Ralph Lauren en KARL LAGERFELD. Op dit moment hebben zij veel sneakers die aan 'de dikke zool trend' voldoen, ik zag zo veel leuke namelijk. 

Wat vinden jullie van deze sneakers? 

11 opmerkingen:

  1. Leuke schoenen en leuke outfit! Dit zijn overigens alweer de nieuwere nike airmaxjes, die ik heb zijn nog uit een ouder tijdperk en zien er een stuk anders uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke outfit! En je sneakers zijn tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, gave outfit! En de foto's zijn inderdaad erg stoer met die achtergrond en fiets (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel gaaf die achtergrond en leuke foto's ook! Hopelijk lukt het ons binnenkort om een dag te prikken om wat foto's te maken haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.