09 december 2015

Fashion / 10x zwarte kerstjurkjes


Sinterklaas is het land weer uit en iedereen maakt zich klaar voor de Kerst. De sfeervolle lampjes worden opgehangen en alle andere versieringen worden van de zolder gehaald. Ik heb er zin in! Kerst is altijd zo gezellig en sfeervol. Met z'n alle rond de tafel en lekker eten met op de achtergrond een grote, mooie, versierde kerstboom en een haardvuur dat zacht knettert. Bij deze gezellige dagen horen ook mooie outfits. Ben je nog opzoek naar een kerstjurkje? Ik heb er hier tien op een rij gezet in het -ofcourse- zwart, voor elk budget! Zit er iets voor je tussen?Oké, de laatste is dan wel geen jurk, maar wel super leuk voor de feestdagen! Zo'n tutu is hartstikke feestelijk. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met een lace top en een mooie ketting. Verder houd ik van alle jurkjes. Normaal ben ik niet zo van het kant, maar met Kerst vind ik echt super mooi staan. Vooral jurkje nummer 1 van Topshop is mijn favoriet. Deze staat dan ook bovenaan mijn wishlist op dit moment. Ik kan niet wachten tot Kerst!

Nog op zoek naar andere artikelen over mode? Houd dan 25Fashion in de gaten!

Welk jurkje is jouw favoriet?

16 opmerkingen:

 1. Er zitten mooie tussen! Die van Josh V is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie jurkjes. Draag zelf alleen niet graag dit soort bodycon jurkjes, maar vind ze wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige jurkjes zeg.. Ik heb geen favoriet.. Kan gewoon niet kiezen hihi!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh die laatste rok! Die moet ik hebben. En ja, zwart....dat mag ook wel weer eens een keer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat jurkje van Josh V...yes please! Ook die rok is zo enorm tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Die van Josh V en Loavies zijn mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie jurkjes! Die van de H&M en het eerste jurkje van Josh V vind ik het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mmm het eerste jurkje van Josh V is mijn favoriet! De laatste van zalando vind ik ook wel classy.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke selectie! Dit komt wel goed van pas met het schoolgala dat er bijna aankomt, thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van Josh V vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.