11 december 2015

New in / Sinterklaas cadeautjes


Het is ondertussen alweer bijna een week geleden, maar toch wil ik graag mijn Sinterklaas cadeautjes met jullie delen. We hebben een maand geleden lootjes getrokken en ik had een mooi verlanglijstje gemaakt. Ik vroeg onder andere een haarmasker, een onesie en een metalen mand. Nadat we zaterdag eerst hebben gegourmet, pakten we onze surprises uit. Mijn zusje had mij getrokken en maakte een hele mooi surprise en kocht leuke cadeautjes. Kijk je mee?


Britt maakte een mega groot tijdschrift met als titel Loïs' Blog als surprise. Hierin zaten de cadeautjes. 


Allereerst kreeg ik deze mand van de Xenos. Hij is heel mooi, alleen een beetje groot voor op mijn kamer, waardoor ik hem niet ergens kon neerzetten. Op mijn verlanglijstje had ik namelijk een andere mand opgeschreven en daarom vond Britt het niet erg als ik deze zou ruilen (daarom zit het prijskaartje er nog aan). Inmiddels is deze mand terug naar de winkel gebracht en heb ik de juiste mand gekocht.


Ik ben dol op (geur)kaarsen en daarom heeft mijn zusje deze kaars van de Primark voor mij gekocht. De geur vanille en kokosnoot is echt heel lekker.Ook kreeg ik deze warme, super zachte onesie! Ik ben hier zo blij mee. Sinds dat ik hem heb gekregen, heb ik hem niet meer uitgedaan (overdreven..). Hij zit zo lekker en is zo cute met die oortjes. Op mijn Instagram hebben jullie hem al voorbij zien komen. Volg je me al? Je kunt me vinden onder @loisblog.Op mijn verlanglijstje stond ook een haarmasker van Andrélon. Deze vind ik erg fijn in gebruik en het maakt m'n haar lekker zacht. Fijn dat ik hem voor Sinterklaas kreeg :)


Mijn ouders gaven mij deze oorbelletjes voor Sinterklaas. De rosé kleur vind ik prachtig en ik had deze al een tijdje op het oog. Ik ben er dus erg blij mee! Mijn camera vond het nogal lastig om de oorbelletjes scherp vast te leggen, dus in het echt zijn ze nog veel mooier!


Dit is de mand die op mijn verlanglijstje stond. Deze is van de HEMA en de kleur en het houten handvat vind ik erg leuk. Het past ook perfect op mijn kamer en is wat minder groot dan de andere mand. Hier ga ik bijvoorbeeld boeken of tijdschriften in doen.Dit notitieboekje van Fab. stond al heel lang op mijn wishlist. Hij is te koop bij HEMA. Het leren materiaal vind ik echt prachtig en ja, ik houd gewoon van notitieboekjes. Deze heeft echt een chique uitstraling en is heel stijlvol. Ik heb hem niet voor Sinterklaas gekregen, maar heb hem afgelopen week zelf gekocht. 


Ik heb echt een hele leuke Sinterklaas gehad en ben heel erg blij met alle cadeautjes die ik gekregen heb. Toch kijk ik uit naar Kerst. Ben je trouwens nog opzoek naar een kerstjurkje? Bekijk dan even mijn vorige post. Nu nog eerst een weekje bikkelen op school en daarna heerlijk twee weken vakantie met allemaal gezelligheid.

Wat heb jij gekregen voor Sinterklaas?

19 opmerkingen:

 1. Oeh, jij bent lekker verwend! Hele mooie spulletjes heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekregen! Die onesie is leuk. Wij hebben sinterklaas niet met cadeaus gevierd maar zijn naar de bioscoop geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke dingetjes! Zo'n haarmasker is zo lekker <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, deze stond al heel erg lang op mijn verlanglijstje. Hij is echt fijn in gebruik :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke items, ik vind het mandje er leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gehalte cute van die onesie though. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk om te lezen zeg, je hebt zo te horen echt mooie dingen gekregen! De foto's doen het helaas niet bij mij, maar ik geloof je op je woord dat het mooie spulletjes zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, wat jammer dat je de foto's niet ziet. Het zijn inderdaad mooie spulletjes.

   Verwijderen
 7. Wat heb je leuke dingetjes gekregen Lois! De oorbellen en onesie zijn mijn faves :-) Nu nog een lijst maken met dingen die je voor kerst wilt. X Charissa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen :-D Die onesie is zo leuk! Ik wil hem ook hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah leuke sinterklaascadeautjes heb je gehad!! Dat boekje ziet er superfijn uit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja inderdaad, hij is ook echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi
  wat een gave onesie heb je.
  het staat je super goed.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.