14 december 2015

Outfit / Cool look, good luck


Al heel lang was ik opzoek naar de perfecte, witte blouse. Ik wilde hem heel graag onder een trui of sweater dragen, zodat de boordjes er onderuit zouden komen. Elke keer als ik een blouse op het oog had, was er wel iets mis mee. Of de mouwen waren te kort, of hij zat niet lekker, of de kleur was niet wit genoeg. Zo waren er altijd wel wat dingen. Gelukkig kwam mijn moeder vorige week thuis met de perfecte, witte blouse. De winkel waar ze hem vandaan heeft, is Mooie Mode in Den Bosch. Ik ben er heel blij mee, kijk je mee naar hoe ik hem gestyled heb?


Sweater, MANGO | Broek, VERO MODA | Schoenen, SACHA | Blouse, MOOIE MODE | Oorbel, H&M 

De outfit is weer lekker zwart/wit, but I love it. Omdat de 'kleur' van de tekst op mijn sweater terug komt met de boordjes van de blouse, vind ik het super leuk bij elkaar passen. De blouse komt van Mango en de broek is van Vero Moda. Ook draag ik mijn menshoes weer, deze zijn van SachaWat vinden jullie van mijn oorbel?! In mijn andere oor draag ik dezelfde en ze zijn van H&M. Ik vind ze echt super gaaf en voor Kerst zijn ze ook heel geschikt, lekker opvallend!Deze blouse ga ik zeker nog vaak aanhebben, dus waarschijnlijk zien jullie hem ook nog een paar keer verschijnen. Als je nog opzoek bent naar een witte blouse, kan ik deze aanraden. 

Wat vind jij van de look? Houd jij van een blouse onder een trui?

13 opmerkingen:

 1. Wat een toffe outfit! Ik vind je schoentjes ook zo cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke outfit, dit zou ik ook zo kunnen dragen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, en prachtige foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw, wat een mooie en leuke foto's van je! En de blouse onder de trui vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave oorbel! Deze look vind ik sowieso al heel leuk, een blouse onder een sweater. Ook lekker warm! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben verliefd op je schoenen! En ze staan je goed :) Leuke foto's!!

  xx http://teacupofme.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.