16 december 2015

How to style / Halflange plooirok

Ik laat me graag inspireren door modetijdschriften, bloggers en streetstyle. Een aantal trends die ik veel voorbij zie komen én heel leuk vind zijn oversized jassen, panterprint, leer en quotes. Deze outfit die ik heb samengesteld bij Zalando vat het allemaal samen. Heerlijke look, toch? Ik zou alles zo kunnen dragen, al ben ik benieuwd hoe de rok mij zou staan. Hoe combineer je zo'n rok? In deze post laat ik dat zien. Het is in ieder geval een fashionable outfit geworden. Lees snel verder voor de linkjes naar de items.

De jas en de rok zitten wel iets boven mijn budget, maar dromen mag! Ik zit er wel over na te denken om de clutch en de laarsjes te kopen. Beide zijn namelijk in de sale (clutch 12 euro, laarsjes 60 euro) en ik vind het twee super leuke, opvallende items. Echte eyecatchers. Klik voor alle items even op het linkje hieronder.


Het liefst zou ik deze outfit zo naar mijn kledingkast kopiëren. Alle items zijn stuk voor stuk te gek en lekker opvallend! En, al mijn lievelingstrends komen er in voor. 

Wat vind jij van deze samengestelde outfit? Welk item is jouw favoriet?

11 opmerkingen:

 1. Die jas is zo mooi! Ik vind het een leuke outfit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super toffe outfit! Vooral de trui en de schoenen spreken me aan! Het matcht ook zo goed bij elkaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die trui, jas en laarsjes vind ik helemaal te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou hiervan, dit is echt helemaal mijn stijl. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind zo'n rok heel tof, maar ik weet niet of dat mij staat. Ik ben zo klein haha. Die chelsea boots zijn ook heel mooi trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vraag het mezelf ook af, alhoewel, ik ben best lang... haha.

   Verwijderen
  2. Ik vraag het mezelf ook af, alhoewel, ik ben best lang... haha.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.