21 december 2015

Outfit / Kerstoutfit 1


Nog even en dan is het Kerst. Het jaar is voorbij gevlogen en ik vind het zo fijn om dat af te sluiten met de feestdagen. Natuurlijk heb ik mijn outfitjes al uitgezocht en vandaag laat ik er alvast één zien. Shoeby heeft haar partycollectie een tijdje geleden gelanceerd en de rok die ik aan heb is uit die collectie. Ik vind dat er een aantal leuke items tussen zitten, dus het zeker de moeite waard om even te kijken als je nog opzoek bent naar bijvoorbeeld een jurkje of rokje voor de feestdagen. Rok, SHOEBY | Top, ZARA | Schoenen, SACHA | Clutch, - | Ketting, SWAROVSKI | Horloge, IKKI 

De rok heeft een mooie lengte. Aan de achterkant zit een split en aan de zijkanten een subtiele print. Een grappig detail: de top die ik draag is eigenlijk een jurkje. Deze is van mijn zusje en voor mij is 'ie net iets te kort. De hals vind ik wel erg mooi en daarom draag ik hem gewoon als top :)


Deze schoenen ontving ik van Sacha en ze zijn zo mooi! Hier heb ik nog een panty aan, maar als je jouw tenen mooi lakt, is een blote voet ook prachtig. Ik heb al een aantal outfits in mijn hoofd waarmee ik deze pumps mee wil combineren. 

Wat vind jij van deze (Kerst) outfit?

20 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Je schoenen zijn echt prachtig

  www.byfrancoise.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een te gekke outfit! Zo mooi chique!
  Love it! Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jurkje! Mijn kerstoutfit(s) staan ook online vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je heel mooi! Helemaal zwart vind ik sowieso erg mooi en je rok is tof. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit echt een mooie outfit! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.