23 december 2015

New in / Peeptoe pumps


Deze pumps zagen jullie maandag al in een outfit, maar ik vind ze zo mooi, dat ik ze nog even goed aan jullie wil laten zien. Deze pumps zijn van Sacha en zijn super classy, sexy en vrouwelijk. Ze zijn lekker opvallend, maar tegelijk ook subtiel. In deze outfit droeg ik ze met een rok en een panty, maar ze zullen ook leuk staan onder een jeans. 


Deze pumps zijn echt een mix tussen een chique pumps en een stijlvolle sandaal. De schoenen zijn gemaakt van suèdine, een imitatie van suède. Het mooiste vind ik de opengewerkte stof die een mysterieuze twist aan de schoenen geeft. Sacha heeft deze schoenen ook nog in het bruin of zwart met glitters. 

Wat vind jij van deze pumps? Welke schoenen trek jij aan met Kerst?


24 opmerkingen:

 1. Prachtige schoenen! Jaloers, ik kan er met mijn voeten echt niet op lopen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die zijn echt fantastisch. Jammer dat ik totaal niet op hakken kan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, deze vind ik heel mooi en stijlvol! Love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zijn echt prachtig!!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw ze zien er heel gaaf uit een liefdevol 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het enorm mooie pumps! Zara had denk ik een jaar of twee geleden ook zo'n soort. Echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Perfect voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, met Kerst en Oud & Nieuw had ik deze ook aan!

   Verwijderen
 8. Echt prachtig! Zulke wil ik al zo lang <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.