13 januari 2016

Inspiration / Over the knee socks

Al een tijdje ben ik in het bezit van over the knee socks. Ik vind het best lastig om ze te combineren, maar ik heb ze al een paar keer gedragen. Ik heb zelf de sokken bij H&M gekocht, gewoon basic in -hoe kan het ook anders- zwart. Dit vind ik persoonlijk het mooiste, alhoewel donker grijs ook best tof kan staan. Het wordt hoog tijd dat ik mijn sokken vaker ga dragen en gezien het weer, kan dat prima. Graag deel ik mijn moodboard met jullie, want ik vind het allemaal toffe outfits. Het grappige is dat ik het lastig vind om deze sokken te combineren, maar dat op het moodboard te zien is dat het overal mee te stijlen is. 

Ik combineerde mijn high socks met een zwart, wijd uitvallend jurkje en chelsea boots met een hak. Ik wil ook nog heel graag een leren short, zodat ik dat ook kan dragen met de sokken. Leuk met sneakers bijvoorbeeld. Ben je zelf nog opzoek naar over the knee socks? Onder andere H&M, Forever 21 en Asos verkopen ze.


Wat vind jij over over the knee socks?

8 opmerkingen:

 1. Ik vind ze zo mooi! Wel krijg ik er soms een worsterig gevoel bij, als de bovenkant strak zit, haha. Ik had ooit kniesokken maar ben ze kwijt. Misschien weer nieuwe halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik hou van de over the knee socks! Ik heb zelf ook twee paar zwarte en moet ze maar weer eens aan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, met een leren broekje vind ik ze ook super leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Moet ze echt eens kopen bedenk ik me nu. Het staat zo leuk! Vrijdag ben ik in Amsterdam dus dan ga ik meteen even kijken bij de Forever21. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Moet ze echt eens kopen bedenk ik me nu. Het staat zo leuk! Vrijdag ben ik in Amsterdam dus dan ga ik meteen even kijken bij de Forever21. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd zo mooi staan! Zelf heb ik ze niet, omdat ik bang ben dat het mij helemaal niet staat, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh jaa, heerlijke inspiratie, ik houd echt van dit soort sokken, maar ik durf ze zelf niet aan te doen haha ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook zulke sokken, maar heb ze al een tijdje niet gedragen - net zoals jij zegt vind ik het moeilijk ze te combineren. Terwijl het bij deze foto's lijkt alsof je ze overal mee kunt combineren! Thanks voor de inspiratie ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.