04 december 2015

Recipe / Smoothie


Gisteren plaatste ik een een foto van deze smoothie die ik had gemaakt. Ik vond hem super lekker en vroeg jullie of jullie het recept zouden willen weten. En dit was zo! :) Het leek mij sowieso al leuk om eens wat vaker recepten te delen op mijn blog, so now we are here. Als je van zoet, maar met een verrassende smaak houdt, moet je zeker even verder lezen. Wat heb je nodig:
- 1 banaan
- 1 peer
- Een handje vol (bevroren) frambozen
- Een handje vol (bevroren) blauwe bessen
- 2 Eetlepels yoghurt
- Klein beetje water

Het bovenstaande lijstje heb ik gebruikt voor één mega groot glas (je had het gemakkelijk met drie personen kunnen delen). Snijd allereerst de banaan en de peer in kleine stukjes en doe deze in de blender. Wij hebben van die doosjes met bevroren frambozen en blauwe bessen van de AH en deze heb ik ieder bijna half leeg gegooid. Doe er verder een klein beetje water bij (ik gebruikte iets van twee eetlepels), zodat het wat makkelijker kan mengen. Verder deed ik er nog wat yoghurt bij. Het was heerlijk, zeker de peer gaf een verrassende smaak.

Maak jij wel eens smoothies? Lijkt deze jou wat?


13 opmerkingen:

 1. Mmm ik hou echt van dit soort smoothies om mee te ontbijten! Kan niet wachten totdat ik in mijn huisje zit, mijn blender weer kan gebruiken en ook weer smoothies kan gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader, het kost alleen wel veel tijd. (zeker het opruimen etc...)

   Verwijderen
 2. Ah ik moet echt veel vakers smoothies maken, zo lekker! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik wil ook wat vaker smoothies maken, alleen een boterhammetje wordt toch iets sneller bereid.

   Verwijderen
 3. Oehhh lekker, ik maak elke dag een groene smoothie met spinazie.. Dit ziet er wel lekkerder uit :P

  XX www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem die smoothie ook wel eens. Ziet er inderdaad wat minder lekker uit, maar is zeker niet vies!

   Verwijderen
 4. Ahh heerlijk! Hier heb ik echt zin in nu. Ik heb nog nooit een smoothie gemaakt met peer, moet ik maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was ook mijn eerste smoothie met peer. Het heeft een zeer verrassende smaak, maar het was echt super lekker!

   Verwijderen
 5. Deze zet ik op m’n lijstje voor komende week! Lekker, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heerlijk uit, ik maak zelf ook graag smoothies.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.