30 november 2015

Outfit / Collection artistique

 

Wat is het weer toch in een keer omgeslagen... Die harde wind en regen is niks voor mij. Stiekem verlang ik alweer naar de zomer. Tussen de regenbuien door heb ik toch nog even snel een outfit op de foto gezet. En het is weer voorspelbaar: lekker in het zwart en wit. Deze trui kocht ik vorig jaar in de sale en dit was de laatste maat die er was, volgens mij is het xxl. Maar, ik vond hem zo leuk, dus die oversizede trui ging mee naar huis. 


Trui, ZARA | Broek, H&M | Schoenen, PRIMARK | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Horloge, MY JEWELLERY 


De leren broek heb ik ook al een tijdje. Hij zit echt lekker en staat ook super leuk. De schoenen kocht ik ook een jaar geleden bij de Primark. Ik moet zeggen: de kwaliteit is echt geweldig. Er is nog niks mis mee, en dat voor 18 euro! 

Het leuke aan deze trui is, is dat het een spiegelbeeld trui is (ik weet ook niet hoe ik het anders moet verwoorden). De voorkant en achterkant zijn namelijk precies hetzelfde, maar dan in spiegelbeeld. 

Wat vinden jullie van deze outfit? En het weer (...)?


5 opmerkingen:

  1. Nou je outfit is cute en het weer sucks. Echt hoor, alleen maar regen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het weer is stom! Vooral als je outfitfoto's wil maken, of moet fietsen, en het regent wéér.. nou, wel weer een superleuke outfit! Die trui is tof en je broek ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.