28 november 2015

Outfit / Patched trui


YAY, het is weekend. Ik heb niet heel veel plannen, ik moet namelijk nog veel voor school doen. Stom natuurlijk, maar wat wel leuk is, is deze trui! De patched details zijn super leuk en ook een grote trend bij bloggers. Deze trui komt van Twinkeltje. Hij zit super lekker zacht. Kijk je mee naar mijn hele outfit?Trui, TWINKELTJE | Broek, MANGO | Laarsjes, SACHA | Horloge, OOZOO

De trui is een echte eyecatcher. Ik heb hem hier erg basic gecombineerd, want ik moet nog even uitvogelen hoe ik het leuk kan stylen. Hier kan je de trui vinden.Verder draag ik mijn laarsjes van Sacha en een broek van Mango. Deze is highwaisted en zeker tijdens de winter vind ik dat super fijn. Ook heb ik Diva van Mac op mijn lippen.

Hoe zou jij deze trui combineren? En wat vind jij van deze trend?

9 opmerkingen:

 1. Ooooh, zo leuk! Ik moet dit weekend ook heel veel voor school doen. Niet leuk!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, ik vind deze trui echt heel erg leuk! Ik hou altijd wel van die patches!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Je kan hem ook combineren met een rok ofzo! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn je laarsjes toch mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zo gaaf! Ik twijfelde over deze trui, heb toch voor een jurkje gekozen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een erg leuk weekend gehad! Toffe look :D
  Liefs Eef

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.