20 november 2015

New in / Take What You Need


Een paar weken terug was ik aanwezig op de persdag van Mooi PR in Amsterdam. Op deze persdag kon ik van verschillende merken de nieuwe collectie bewonderen. Een van die merken was Mi Moneda. Dit is een fashionable en luxe sieradenmerk. Misschien ken je ze wel van de ketting met een munt erin? Op de persdag maakte ik kennis met een nieuw merk van Mi Moneda: namelijk Take What You Need by Mi Moneda. Lees snel verder voor meer informatie!


Het nieuwe merk bestaat uit kettinkjes en armbandjes met een trendy bar. Hierop kun je zelf je eigen teksten ontwerpen, bijvoorbeeld een mooi woord in je eigen handschrift. Natuurlijk kun je ook voor bestaande designs gaan.


De bar zelf kan je steeds verwisselen en daardoor steeds aanpassen aan je stemming of behoefte. De kettingen en armbandjes zijn er in drie kleuren: rosé, zilver en goud.
 

Tijdens de persdag mocht ik zo'n kettinkje ontwerpen. Ik heb er wel voor gekozen om een bestaand ontwerp te kiezen, aangezien ik die heel mooi vond. Gister ontving de ketting, dat overigens heel leuk verpakt zat. Je krijgt de ketting in een klein flesje met een kurken dop. How cute!?


Dit is het kettinkje geworden! Een rosé kleur met de tekst 'Inspire' en een klein veertje. Ik laat me graag inspireren, dus daarom heb ik voor het woord gekozen.

De bars zijn verkrijgbaar vanaf €44,95 en zijn binnenkort te koop bij juweliers en fashion stores.

Wat vind jij van deze ketting? En kende jij het merk Mi Moneda?

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige ketting!! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, heel erg mooi en uniek kettinkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yaaay, hij is mooi! Ik denk dat de mijne dan ook is binnengekomen, maar ik ben helaas zondag pas weer thuis, ik heb gekozen voor de be-you-tiful bar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie ketting! De verpakking is trouwens ook echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!! Vind hem echt heel gaaf zeg. Leuk ook dat je hem zelf mocht ontwerpen. Dan heb je wel echt een uniek exemplaar. De verpakking vind ik ook heel tof verzonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk dat je zelf ook iets kunt schrijven! Dat maakt het wel uniek.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo mega schattig he. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. That is so pretty!
  xx Elle

  New outfit post on:
  www.cherryblossomstreet.com - Swedish Lifestyle/Travel blogger and Model in Tokyo

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.