11 november 2015

How to style / Oversized sweater


Current feeling: herfstdip. Afgelopen weken was het nog wel lekker herfstweer. Deze week is dat volgens mij omgeslagen. Het is koud en het waait behoorlijk hard. Tijd voor de beanies en grote truien. In deze nieuwe rubriek laat ik zien hoe ik een item zou combineren. Dit keer is dat een oversized sweater met een chique twist. Bovendien is de outfit die ik hierboven heb samengesteld helemaal autumnproof! Lees snel verder voor de linkjes naar de items.


De broek heeft een wat wijder model en valt ook wat korter. Aangezien het nog niet vriest, is dit nog wel te doen. Verder heeft de broek een hoge taile, niet dat je daar veel van ziet, want de oversized trui valt daarover. Samen met de sneakers en beanie krijg je een sportieve look. Door de statement ketting geef je het toch een chique detail. Ook leuk: draag een witte blouse met kraag onder de trui. Deze hebben ze ook veel bij de Zara (maar kreeg ik niet mooi gefotoshopt). 

Laat het me weten als je dit een leuke rubriek lijkt. Misschien heb je zelf nog een situatie (bijvoorbeeld schooldag/eerste date/etc.) waarbij je niet weet wat je aan moet trekken. Het lijkt me leuk om (binnen een bepaald budget) een leuke outfit te zoeken!

Wat vind jij van deze look?

12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.