09 november 2015

Outfit / Nothing


Op mijn Instagram account was al te zien dat ik een nieuwe tas en zonnebril had ontvangen. Beide zijn het echte eyecatchers en omdat de zon deze week nog volop scheen, is een zonnebril geen overbodige luxe ;). Ook de tas is hartstikke fijn in gebruik. Samen met Janne maakte ik zaterdag foto's. Kijk je mee naar mijn outfit?Blouse, FOREVER 21 | Spijkerbroek. ZARA | Laarsjes, SACHA | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Zonnebril, CHEAPASS ZONNEBRILLEN | Ketting, V&D 

Ik draag ook mijn nieuwe blouse van Forever 21, die ik kocht tijdens de VIP opening in Rotterdam een paar weken terug. De kleur is nieuwe voor mij en vond ik daarom wel moeilijk te combineren. Ik koos uiteindelijk voor deze ripped jeans van Zara. De laarsjes van Sacha hebben hier al een speciaal plekje op mijn blog gekregen. Mijn zwarte tas van Paul's Boutique heet Ally. Wist je trouwens al dat  onder andere V&D dit merk ook verkoopt?


De zonnebril komt van Cheapass Zonnebrillen. Hier verkopen ze alleen maar zonnebrillen voor 7.95 euro! Dit model heet Bambi en heeft, zoals je ziet, een rond model met luipaard print. 


De achterkant van mijn blouse vind ik trouwens heel cool. Dit maakt de blouse lekker sportief en daarom ook leuk om met bijvoorbeeld sneakers te combineren.

Wat vind jij van deze outfit?

10 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.