05 november 2015

Instagram / Sweaterweather selfies

Instagram:@loisblog
EEN. De straatjes in Spanje zijn zo cute. Throwback naar twee jaar geleden toen ik daar doorheen slenterde. TWEE. Ik ontving Ally en ze is prachtig. DRIE. 'Cool look, good luck'. Sweater van Mango die ik draag tijdens het leren voor de tentamens. VIER. Laatste outfitpost. Bekijk hem hier. VIJF. Ik ben dol op mijn nieuwe laarsjes van Sacha. De 70's style is weer helemaal terug! In dit artikel kan je meer lezen over deze laarsjes. ZES. White armcandy. Dit horloge van My Jewellery is limited edition en je kunt er hier meer over lezen. 


Doordat de herfst deze week veel zon liet zien, kreeg ik weer zin in de zomer. Met heimwee kijk ik dan de vakantie foto's van een aantal jaren geleden terug en kom ik weer mooie plaatjes tegen. Gelukkig kan ik met dit weer ook prachtige foto's maken. Doordat de zon steeds lekker schijnt, heb ik mooi daglicht om te fotograferen. Ook om outfitfoto's te maken is dit ideaal weer. Helaas moet ik ook veel leren voor mijn Engels tentamen. Dan maar sweaterweather selfies maken met mijn leuke trui van de Mango :) 

Wat doen jullie deze week?

6 opmerkingen:

 1. Jij hebt echt een mooie feed! En die trui is echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het weer ook zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto van die straatjes in Spanje vind ik super mooi! En ik ben ook helemaal weg van je schoenen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto van dat straatje in Spanje! Daar word je toch vrolijk van! Ik vind je jurkje heel leuk trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mn vriend wordt morgen geopereerd en ik heb een hertentamen! Daarna mag ik hem dus 2 weken verzorgen, want hij moet 2 weken bedrust

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.