19 september 2014

Blijmakers van Hema


Gisteren liep ik even de Hema in Nijmegen in. Gewoon omdat ik er zin in had. Ik vind de Hema namelijk steeds leuker worden. Vroeger vond ik het altijd een beetje een moeders winkel. Maar nu hebben ze steeds vaker leukere spulletjes. Wie vindt de notitieboekjes van de Hema nou niet leuk? Het liefst wil ik ze allemaal, ze zien er zo leuk uit! Hema komt nu met iets nieuws: Blijmakers van Hema. Dit zijn allemaal 'blijmakers' die je als cadeautje kunt geven aan jezelf of aan iemand anders. Ze zijn er al vanaf 0,50 Euro! Je hebt ze in allemaal verschillende categorieën: media en gadges, wonen, persoonlijke verzorging, modeaccessoires, baby, verkleden, feestje, cadeauverpakking, speelgoed, reizen en schrijfwaren. Vandaag laat ik jullie een paar blijmakers zien om kennis te maken. 

Heb jij ook het gevoel dat je dit gewoon moet hebben? Ik wel. Ik wilde eerst het fotolijstje kopen voor mijn inspiratie muur. Maar je kunt dit schilderij niet ophangen. Jammer! Ik vind hem wel heel leuk. Net als de rest van alle blijmakers.

Welke is jouw favoriet?

12 opmerkingen:

 1. Ooh wat een leuk concept! De lipstick-usb wil ik wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Als je onder de foto op de link klikt, kom je op pagina van het product. Ik zal het er voortaan bijzetten! Hij kost maar 4 Euro.

   Verwijderen
 3. Super tof die fish eye, en ook dat boodschappenlijstje (zou ik ook eens aan moeten beginnen!) Ik kom er overigens nu pas achter dat jij ook in Nijmegen woont! Tof, wellicht komen we elkaar een keertje tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word inderdaad heel erg blij van deze leuke producten! Dat cadeautasje en dat blikje met cupcake recepten vind ik echt super leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jee, ik ben al véél te lang niet meer bij de HEMA geweest, maar ik zie een hoop leuke items voorbij komen! Ik ga maar eens gauw een kijkje nemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaa ik word echt blij van deze blijmakers, super leuke dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dingen allemaal. Ik word er helemaal vrolijk van :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.