22 september 2014

Room inspiration


Zitten jullie net zo vaak naar foto's van kamers en bureau's te kijken als mij? Ik kan er geen genoeg van krijgen. Al een tijdje wil ik mijn kamer een leuke touch geven. Mooie foto's en inspirerende collages. Daarvoor zit ik vaak op Pinterest, We Heart It en Tumblr. Herkennen jullie jezelf hierin? Vandaag laat ik een paar leuke kamer inspiraties zien. Bijvoorbeeld voor als je op kamers zit, maar ook voor je eigen slaapkamer thuis. Ik heb al een aantal goede ideeën. Zoals jullie misschien zien, houd ik erg van rust en ordelijkheid. Dat kun je ook terug zien in mijn eigen slaapkamer. De zwart/wit tinten doen het altijd goed bij mij, maar dan moet er wel iets van kleur tussen zitten. Bijvoorbeeld roze bloemetjes. Ik vond het idee van de schoenenplanken echt heel tof. Net zoals de schommel hierboven. Dat is echt origineel. Maar ik denk dat ik het toch bij het 'normale' blijf. 

Waar halen jullie inspiratie vandaan?

9 opmerkingen:

 1. Superleuke inspiratie! Als ik een grotere kamer had...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige inspiratie! Dit is echt mijn stijl!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super fijne inspiratiefoto's, ik droom al helemaal weg bij die super mooie bureaus haha
  Liefs Ryanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi allemaal! Wil later echt een kamer met wit houten vloer of licht bruine vloer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke inspiratie! Bijna alles is ook mijn smaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke smaak heb je, ik heb ook die smaak: Strak, maar toch lief. Ik vind het vooral heel erg gaaf de tak als kledingrek!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.