26 september 2014

Two new cardigans


Afgelopen woensdag was het weer VIP dag én avond bij Vero Moda, Only, Pieces, Vila, etc. Ik ben al een paar jaar VIP, dus ook deze keer kreeg ik weer een uitnodiging via de mail.  Als je VIP bent, krijg je 20% korting op de gehele collectie. Samen met mijn moeder ging ik na schooltijd naar Nijmegen. De eerste winkel waar we in gingen was Costes. Daar hadden ze geen kortingacties, maar de nieuwe collecte zag er leuk uit. Ik heb alleen niks gekocht. Bij de tweede winkel was het raak. Deze winkel was voorheen de Pieces, maar sinds een week zit er een andere winkel in. De naam ben ik even kwijt, iets met collection? In ieder geval, ze verkopen ook gewoon items van Pieces, maar ook heel veel andere nieuwe merken! 


Het eerste wat ik zag was dit leuke, warme vest. Deze hing nog buiten de winkel,  dus je zag hem meteen. Helaas hadden ze hem niet meer in maat S, maar maat M zat ook prima. Dit gebreide vest is van Jacqueline de Yong. Het heeft geen sluiting, dus het hangt lekker losjes langs je lijf. Aan de onderzijde en aan de mouwuiteindes zitten er ribbel, gebreide boorden. Dit vind ik echt een winters effect geven. De kleur roze vind ik een keer wat anders voor in de winter. Ik heb dit vest vandaag aangehad met een zwart/wit gestreept t-shirt en een lichte spijkerbroek. De prijs van 16.95 euro is een koopje. En ik kreeg er nog eens 20% korting over. Deze -wat langere- cardigan is van het merk Pieces. Dit is een wat losser model met aangelegde armen. Dit vest is wat dunner, maar zit ook heerlijk warm. Ik heb hem nog niet echt gedragen (alleen voor de foto), maar hij zit heerlijk. Ook het jacquard aztekenpatroon is super leuk. Ik twijfel alleen nog over de kleur. Is het nu donkerblauw of zwart. Van dichtbij lijkt het zwart op de foto, maar in het echt lijkt het echt blauw. Raadsel... Dit vest is 19,95 euro en ook hier kreeg ik 20% korting. 

Voor de rest kocht ik nog een ketting bij de V&D voor mij 3 euro! Eigenlijk was hij afgeprijsd naar 6 euro, maar mijn moeder leverde airmiles in en toen was ie voor de helft. Ook kochten we nog een t-shirt met lange mouwen voor mijn zusje bij de Vero Moda. Ik heb dus niet heel veel gekocht, maar we gingen ook maar heel eventjes. Wel heb ik hele leuke laarsjes gespot bij Sasha. Waarschijnlijk ga ik ze morgen online bestellen, want het is dan National Glamour Day. Heel veel korting bij heel veel winkels. 

Wat vinden jullie van mijn nieuw cardigans?10 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.