28 september 2014

Rood & glitters


Een tijdje geleden kreeg ik een late birthday present van mijn oom en tante. Daarbij zaten deze twee lakjes van Herôme. Klassiek rood met gouden glitters, dat kan niet mis gaan. Natuurlijk leuk voor de feestdagen, maar voor nu kan het ook gewoon. Want zeg  nou zelf, rood. kan. altijd. Van de week testte ik deze producten uit en vandaag schrijf ik er een review over. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Aller eerst de het potje zelf. Wel bekend van Herôme: de hoge punt. Aan het eind van de dop kan je een ander kleiner dopje eraf draaien. Ik heb geen idee waarom dat zo is. Je kan er namelijk niks mee? Weet iemand waarom dit is? Verder is het een eenvoudig product dat voor mij luxe uitstraalt. Het kleurtje heeft geen naam, maar een nummer. En dat is 31. Na één laag zijn mijn nagels al aardig gedekt zoals je ziet. Ook de kleur vind ik mooi. Dit lakje doet me denken aan de Etos nagellak die ik een tijdje terug al reviewde. Het kwastje lakt overigens ook heel fijn. Ik kan makkelijk de hoekjes en randjes van mijn nagel bereiken. Daardoor kwamen er ook weinig restjes nagellak op mijn nagels.  


 Na twee lagen zagen mijn nagels er zo uit. Wat een glans zeg! Qua dekking zie ik niet heel veel verschil. De kleur is alleen wat donkerder geworden en er zit meer glans op. Mijn nagels zien er echt classy uit zeg!


Het totaal plaatje ziet er zo uit. Van de glitters heb ik ook twee laagjes op gedaan. Ik wilde echt veel glitters op een nagel en met een laagje kwam je daar niet echt ver mee. Dit vind ik echter geen probleem. Want als je bijvoorbeeld op elke nagel wat glitters wilt, is een laagje per nagel weer goed geschikt. Dit vond ik weer een leuk effect. Ook deze kleur heeft een nummer, 314. 

De beide lakjes droogde goed op. De glitters deden er wat langer over, maar dat is natuurlijk logisch. Je kan beide handen wel in vijf minuten doen. Ik ben heel tevreden over beide producten, maar ik vind ze niet spectaculair. De kleur en de kwaliteiten van het rode lakje is exact hetzelfde als het rode lakje van de Etos. Alleen de prijs verschilt. Ook de glitters kan je voor een mindere prijs scoren. 
Al met al zijn het gewoon goede lakjes met goede kwaliteiten. 

4 opmerkingen:

 1. Waauw die rode kleur is super !
  en ik denk dat het dopje op het rode lakje
  dient om je nagelriemen naar achter te duwen
  Liefs Lin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur en met de glitters is het erg chique!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.