30 september 2014

Tartan inspiration


Tartan. De schotse ruitjes zijn dit keer niet alleen voor een mannen kilt weggelegd. Tartan is de trend voor het aankomend seizoen. Ik vind het een leuke trend. Al moet je het niet te groot uitpakken. De tartan-blouse vind ik zelf geweldig. Maar de tartan-sjaal mag er van mij ook wel wezen. Schoenen en broeken in deze stijl staan ook heel leuk, maar zijn niet voor mij weggelegd. Tartan is leuk te combineren. Bijvoorbeeld als je een blouse hebt, kun je hem om je middel knopen. Of draag er een leren broek onder. Vandaag laat ik een fijne inspiratie zien van de tartan-stijl. Klik op de foto om naar de bron te gaan.

Hoe combineren jullie tartan?4 opmerkingen:

 1. Ik moet er nog aan wennen, ben minder fan van het patroon op rokken of broeken, maar op een hemd of een sjaal vind ik het wel héél erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuk :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke inspiratie! Ik hou er wel van :)


  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van zulke hoedjes, heb er zelf een paar. Merk alleen dat ik me vaak te opvallend voel als ik ze draag... Stom he?
  Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.