02 oktober 2014

New shoes


Een week geleden vertelde ik in mijn blogpost dat ik leuke schoenen had gezien bij Sacha. Ik wachtte alleen tot zaterdag, omdat het toen National Glamour Day was. Dit betekende dat je bij o.a. Sacha 20% korting zou krijgen. Op die dag zelf was ik dit vergeten te doen. Gelukkig maar. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

En dit zijn mijn nieuwe laarsjes. Ik ben er helemaal dol op. Bij de Sacha had ik ze gepast in een hoger model, maar ze hadden hem ook dit formaat. Deze schoenen zijn alleen niet van de Sacha. Mijn ouders gingen namelijk afgelopen maandag naar de groothandel in Venlo. Hier verkopen ze ook schoenen, waaronder deze laarsjes. Het viel mijn moeder op dat deze exact leken op de laarsjes van de Sacha. Alleen de prijs verschilde. Bij de Sacha waren ze 109,95 euro, terwijl deze laarsjes maar 15 euro waren! 


Wat was ik toen blij dat ik op zaterdag de laarsjes niet had besteld, zeg. De schoenen lijken zo erg op elkaar. Het is ongelofelijk. De schoenen hebben een gouden gesp. Ook heeft de bovenkant een gestikt ruitenpatroon. Dit maakt de laarzen heel chique. 

Laarsjes uit Venlo - Laarsjes van Sacha
Hier kun je het verschil goed zien. Nou, eigenlijk de overeenkomsten. Ze zijn precies hetzelfde. Alleen op het riempje van mijn laars zit een gouden drukknoop en bij die van Sacha is hij gewoon zwart. Voor de rest is alles helemaal hetzelfde. Het scheelt toch weer zon 95 euro! Kun je dat voorstellen?

De laarsjes zitten in ieder geval heel lekker. Ik had ze van de week aan met een spijkerbroek en een zwarte trui met gouden letters. 

Heb jij dit ooit meegemaakt? En wat vind je van mijn nieuwe laarsjes?

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.