04 oktober 2014

Primark Arnhem


Ook ik ben in de nieuwste Primark van Nederland geweest, namelijk in die van Arnhem. Voorheen was dit de Bijenkorf, waar ik vaak kwam. Wat een verschil is dit, zeg! De Bijenkorf had volgens mij vijf verdiepingen. De Primark heeft er maar twee. En dat is al super groot. Op de begane grond is alles voor vrouwen en op de eerste etage vind je alles voor mannen, kinderen, home en nog een deel dames. Het is echt gigantisch. En wat een drukte. Ik heb dan ook een drukke dag uitgekozen: vrijdagmiddag. Maar ondanks dat ben ik goed geslaagd. Al heel lang ben ik opzoek naar wat tartan items. Bij de Primark heb je een ruime keus. Ook kocht ik nog wat dingetjes op de home-afdeling. 


Ik heb hem: de tartanblouse. Ik heb er zolang naar gezocht. Ik wilde echt de perfect. Ik moet toegeven. Dit is hem nog niet. Maar ik kon hem gewoon niet laten liggen. Zeker niet voor het prijsje. Je kunt deze blouse gewoon met alles combineren. Ik laat jullie binnenkort een outfit ermee zien! 9.00 Euro Deze sjaal zag ik en ik vond hem heel cool. Ook dit is weer tartan, maar aan de achterkant heb je een ander patroon. Doen ik hem om deed, gaf dat zo'n leuk effect. Deze sjaal kostte 7.00 euro. 


Een vrouw in de winkel klapte deze paraplu open en hij was zo schattig. Die moest ik gewoon hebben. De bloemetjes zijn zo cute. Nu hoop ik stiekem op een heel klein beetje regen :) 5.00 Euro


Deze kaars kocht ik bij de home-afdeling. Ik heb de kleine variant hier al van en het ruikt gewoon heerlijk. Lekker, leuk en lief. Dat zijn de woorden voor deze kaars. 2.00 Euro

Ik koop niet mega veel items als ik bij de Primark kom. Nu er én in Nijmegen én in Arnhem een Primark zit, kom ik vaak bij de Primark. Het is niet meer speciaal voor mij en ik maak er ook geen dagje uit meer van. Gewoon even snel kijken naar leuke dingetjes. 

Wat vinden jullie van mijn aankopen? En zijn jullie al bij de Primark in Arnhem geweest?

4 opmerkingen:

 1. Fijne spulletjes! Die sjaal vind ik er alvast héél erg fijn uitzien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen Loïs! De winkel is echt groot en mooi van binnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love the first one, have a great weekend!
  xo.xo.

  http://www.dancefatisanchez.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.