16 juni 2017

Favorites / Swimsuits

Vanaf de vorige zomer was ik al op zoek naar een badpak. De swimsuit begon toen echt trending te worden en vooral dit seizoen zie ik er heel veel in de winkels en op webshops. Maar waarom dan een badpak? Als je echt wilt zonnen en bruin wilt worden, is een bikini toch handiger, maar een badpak is super fashionable tegenwoordig. Daarnaast kan je een badpak ook als top met bijvoorbeeld een denim short dragen. Verder zal ik een badpak veel dragen wanneer ik ga zwemmen, maar niet ga zonnen. Of als ik een dagje naar een wellness ga :) Vandaag deel ik zeven hele leuke badpakken. Kijk je mee?

1. Primark - € 5,00
2. Tommy Hilfiger via Zalando - € 79,95
3. Bruno Banani via LASCANA - € 64,99
4. H&M - € 24,99
5. Pull & Bear - € 19,99
6. Buffalo via LASCANA - € 42,99
7. Catwalk Junkie - € 49,95

Zelf heb ik sinds kort een badpak van Ivy Revel. Eindelijk. Ik ben er super blij mee! De kleur is iets lichter dan het badpak van H&M. Op Instagram heb ik een foto gedeeld. 

Over mijn favorieten badpakken: een badpak hoeft zoals je ziet echt niet saai te zijn! Door de mooie vormen, gezellige printjes en toffe quotes ziet een badpak er super gaaf uit. Ga je voor een ronde hals, zoals het badpak van Primark of een variant zonder bandjes, zoals het zwarte badpak van LASCANA. Deze webshop verkoopt nog meer mooie badpakken van goede kwaliteit. 

De badpakken met een quote vind ik zelf het leukst om te combineren met een spijkerbroekje. De swimsuit van H&M zou ik bijvoorbeeld combineren met een lange kimono in een vrolijke, tropische print. Houd vooral even mijn Instagram in de gaten voor foto's met mijn nieuwe badpak! Check nu ook mijn vijf favoriete bikini's van dit moment!

Wat vind jij van badpakken? Heb je zelf al een badpak? En wanneer draag je die?


6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie badpakken, ik vind die met flamingo's heel schattig maar die zwarte is ook weer heel mooi <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind nummer 4 ook wel echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind nummer 6 echt super gaaf! Die print zal prachtig staan als ik wat bruiner ben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo leuk! IK heb zelf nog helemaal geen badpak. Ze zijn altijd te kort of te breed haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, eigenlijk moet ik echt naar de Primark voor zo'n leuke badpak! Ik vind ze erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sinds dit jaar heb ik ook een badpak en ben er zó verliefd op! Had overigens nooit gedacht dat ik ooit nog een badpak zou kopen haha. Ik vind nummer 4 en 6 allebei erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.