14 juni 2017

Win / Een telefoonhoesje van Casimoda naar keuze

Nog maar een paar deadlines en presentaties en dan heb ik vakantie! Mijn vakantie is nog niet geboekt, maar ik ben al maanden aan het kijken, haha. Toch gaan we voor een last minute. De zomerkriebels haal ik alvast in huis met mijn nieuwe items. Het badpak is van Ivy Revel en de badslippers heb ik bij Monki gekocht afgelopen maandag. Ze stonden op mijn wishlist die je hier kan vinden. Ook is mijn nieuwe telefoonhoesje nieuw en helemaal in tropische sferen! Vandaag kan jij ook een telefoonhoesje naar keuze winnen! Lees snel verder.

Het telefoonhoesje is van Casimoda. Casimoda is een super hippe online store voor telefoonhoesjes en accessoires. Ze voegen graag een beetje sparkle aan je leven toe en halen de inner Beyoncé bij je naar boven. Zie hun telefoonhoesjes als een outfit voor je mobiel. Ik koos voor een tropische print. Heerlijk om naar te kijken. Ik heb non-stop summerfeelings, haha. Een tijdje geleden schreef ik ook een inspiratie artikel over de tropische print, want deze is super trendy! 

Het hoesje is een flipcase, dus hij beschermt je telefoon van alle kanten. Daarnaast zitten er drie vakken waar je pasjes in kunt bewaren. Ik vind deze hoesjes ideaal! Zo hoef je niet iedere keer je portemonnee te pakken voor je OV. 

Nu kun jij deze of een ander te gek hoesje winnen voor je telefoon! Wat moet je hiervoor doen?
🎀 Vandaag (14-06-17) plaats ik om 08.30 uur een foto op mijn Instagram.
🎀 Reageer onder die foto waarom jij toe bent aan een nieuw telefoonhoesje.
🎀 Volg mij (@loisblog) en @casimoda_nl op Instagram.

Dat was het! Meedoen kan tot en met 21 juni 2017 en de winnaar wordt onder dezelfde foto bekend gemaakt en ontvangt van mij een DM. Kijk vooral even welke hoesjes (voor Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en meer) Casimoda allemaal heeft! 

Wat vind jij van mijn nieuwe tropische telefoonhoesje? Doe je mee aan de winactie?

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.