12 juni 2017

Wishlist / Summer 2017

Yay, vandaag ga ik shoppen! Een tijdje geleden schreef ik dat ik erg druk was met school en daardoor geen tijd had om de stad in te gaan. En wat ga ik dan doen? Toch online op zoek naar wat voor een leuke dingen er allemaal zijn. Lees bijvoorbeeld hier mijn Zara favorieten van dit moment. Nu ik deze dag had gepland, ben ik op zoek gegaan naar mooie zomer items. De laatste tijd ben ik veel meer van de (wijde) pantalons/broeken dan van jeans. Kijk je mee?

Bloemenbroek - Modemusthaves 
Bikinitop - H&M
Asymmetrische top - Bershka 
Slippers - Monki
Vintage T-shirt - Zara
Short - Monki
Lipcream - NYX via Douglas

De broek van Modemusthaves vind ik echt super gaaf. Net zoals de bikini top van H&M. Het broekje is helaas uitverkocht, maar anders had ik hem erbij gezet. Zo'n sportieve band zie je tegenwoordig heel veel. Zo ook de slippers, die zijn heel populair tegenwoordig. Ook voor vrouwen! Ik ben heel benieuwd hoe zoiets mij staat. Deze van Monki kunnen overal onder en zijn echt een koopje! Het shirt van Zara is dat ook. En de vintage look vind ik super tof. Leuk met de short van Monki. Oh, en Abu Dhabi van NYX staat ook heel hoog op mijn wishlist. Ik heb nog een cadeaubon van Douglas, dus daar ga ik zeker gebruik van maken!

Welke items staan nog op jouw wishlist?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dat shirt van Zara heel tof! En wauw die bikini top! Hele leuke items en veel plezier met winkelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh die bikinitop lijkt een beetje op de lingerie van Love Stories Intimates (maar dan uiteraard veel goedkoper dan dit merk hahahah) Ik wil ook nog graag een nieuwe lipcream overigens!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.