07 juni 2017

Inspiration / All white

Dat all black kennen we allemaal wel. Niks mis mee, hoor! Ik ben groot fan. Maar ben de zomer in aantocht ben ik steeds meer geneigd om lichtere items aan te trekken en de laatste tijd zijn dat vooral witte kledingstukken. In mijn laatste outfitpost droeg ik mijn nieuwe, witte off-shoulder top van Ivy Revel. Wit staat zo fris en chic. Niet gek dat steeds meer fashion lovers helemaal in het wit gekleed gaan. Toch vinden veel mensen het lastig om wit met elkaar te combineren. Wil jij ook een all white look proberen, maar heb je nog geen inspiratie? Bekijk dan mijn moodboard!


De witte overal is al een tijdje in beeld en is daarom prima te gebruiken in een all white outfit. Combineer hem bijvoorbeeld met een witte croptop. Dat is een voordeel van een tuinpak/jumpsuit; je bent zo klaar. Verder heb ik veel pantalons en wijd uitlopende (hoge) broeken in mijn moodboard gezet. Deze worden vaak ook samen met een top als one piece verkocht. Vind je twee of meerdere kledingstukken op of onder elkaar toch iets te veel? Ga dan voor een mooi wit jurkje en combineer hem met een wit tasje, witte sneakers en/of witte haarband. 

Op dit moment heb ik wel veel witte items in mijn kledingkast en ben ik aan het experimenteren hoe ik deze kan combineren. Ik heb een witte skinny jeans die ik bijvoorbeeld wil combineren met een dunne, witte trui. 

Wat vind jij van de all white trend? Zou jij het dragen?
Bron, bron en bron

4 opmerkingen:

  1. Zo mooi is dit! Ik vind het echt geweldig om zoveel wit te dragen, dat ziet er gewoon prachtig uit. Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij anderen is dat super leuk! Als ik all-white draag ben ik een levend spookje haha

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.