05 juni 2017

Outfit / Ivy Revel top


Off-shoulder, bell sleeves en rushes allemaal in één top. Ik ontving deze top van Ivy Revel en ik ben er super blij mee. Ook de witte kleur vind ik erg mooi. De laatste tijd merk ik dat ik veel meer geneigd ben om witte items te kopen. Ook wit op wit vind ik een hele mooie combi. Voor nu heb ik de off-shoulder blouse/top van Ivy Revel gecombineerd met een basic spijkerbroek. Ik droeg er een crossbody bag en hele leuke sandaaltjes bij. Kijk je mee?

Blouse, IVY REVEL | Jeans, MANGO | Sandalen, SACHA | Crossbody bag, COSTES

Ik heb al heel veel complimentjes gekregen over mijn witte top. Ondanks dat hij off-shoulder is, zit hij heerlijk. Bij de meeste van dit soort tops, kruipt de hals altijd heel snel omhoog, maar bij deze blouse is dat nog niet gebeurd. Super fijn. Hij zit heel stevig, maar niet te strak. Voor nu heb ik de top voor een deel in mijn broek gestopt,  maar los staat ook heel leuk! Ook tof met een mooie (lange) rok. 

Verder draag ik mijn lieveling sandaaltjes van Sacha. Ik vind ze zo cute. Ze zijn te combineren met alles. Ben je zelf nog op zoek naar nieuwe items voorbij voorbeeld de zomer? Bij Sacha krijg je 15% korting met de code lois blog en bij Ivy Revel krijg je 20% korting met de code LOIS20

Wat vind jij van deze nieuwe top? 

 Foto's zijn gemaakt door Joanne.


3 opmerkingen:

  1. Supermooie top! Ben eigenlijk nog nooit op de site van Ivy Revel geweest maar zie altijd zoveel leuke dingen voorbij komen, maar eens eventjes doen dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super leuke outfit en het staat je super goed.
    de broek is het mooiste.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.