02 juni 2017

Favorites / Zara summer

Genieten jullie ook zo van het weer deze week? Ik heb wel veel aan school moeten werken, maar dat wordt gelukkig steeds minder. Het schooljaar zit er al weer bijna op. Hierna ga ik naar mijn laatste jaar, afstuderen! Spannend. Maar, back to the point: vandaag wil ik mijn nieuwe favorieten van Zara met jullie delen. En wat valt je op als je naar deze items kijkt? Klopt, printjes en printjes. Na mijn laatste outfitpost ben ik helemaal into de printjes geloof ik. Kijk je mee?

Jurk met bloemen - 49,95
Jeans - 49,95
Witte overhemd jurk - 19,95
Playsuit - 39,95
Short met opdruk - 29,95
Top met borduursels - 39,95
Slippers  met kralen - 39,95
Broek met print - 49,95

Ik heb soms (oké, lees: vaak) van die momenten dat ik super veel zin heb om te shoppen. Vroeger hield ik daar helemaal niet van, maar dat is positief veranderd! In dat moment zit ik nu ook. Nu het weer lekker wees is, heb ik zin om allemaal leuke printjes en kleurtjes te kopen. Daarom ging ik op zoek bij Zara. Vooral het bloemen jurkje, de playsuit en de wijde broek moet ik écht hebben. Ik ben zo'n iemand die bijna niks online besteld, maar het veel liever shopt in fysieke winkels. Nog even een weekje bikkelen op school en dan ga ik echt shoppen!
Wat vind jij van deze items? Welke is jouw favoriet?

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items, ik ben ook helemaal gek op vrolijke printjes nu het lekker weer wordt <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik vind de rest allemaal zo saai opeens, haha.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.