31 mei 2017

Outfit / Print on print

Een tijdje geleden zag ik deze geweldige broek bij Bershka. En ik was niet de enige die hem was opgevallen. Op Instagram zag ik deze streepjes broek heel veel voorbij komen. Niet zo gek, want hij is super fashionable. Ook is hij heel lang, wat voor meiden met lange benen -zoals ik- super fijn is. Vlak daarna ontving ik deze super schattige bloemen blouse van Lofty Manner. Ik stapte uit mijn comfortzone en combineerde de twee prints met elkaar. Kijk je mee naar deze look?

Blouse, LOFTY MANNER | Broek, BERSHKA | Crossbody bag,  LOAVIES | Sneakers, STEVE MADDEN via SACHA | Zonnebril, POLETTE

Ik was eigenlijk nooit zo'n fan van de bloemenprint. Of eigenlijk, ik kon nooit iets leuks vinden in bloemenprint. Maar nu deze print weer helemaal trendy is, komen er steeds meer leuke items voorbij. Ook deze blouse van Lofty Manner heb ik al veel gespot op Instagram. Op de mouwen zitten een aantal rushes, wat de blouse speels maakt. Verder zit er een knoopje bovenaan de hals, waarmee je de top kunt sluiten. 

De combinatie van de bloemen- en streepjesprint is echt iets wat ik voor het eerst doe. Deze outfit droeg ik naar het Hunkemöller Ambassadors event en ik kreeg er zulke leuke reacties op. Ik moest eerst even wennen aan de combi, maar al gauw vond ik het super tof staan. De broek zit trouwens heerlijk. De stof is heel stevig, echt fijn! Verder zit er een elastieken band in, dus hij heeft geen rits en/of knopen. Oh, en met mijn nieuwe bril van Polette ben ik in hippie stijl, haha!

Wat vind jij van deze outfit? Combineer jij wel eens verschillende prints met elkaar?

Dit artikel is in samenwerking met Lofty Manner.

8 opmerkingen:

 1. Leuk twee prints met elkaar, vind het heel gaaf!
  Super fijne broek he? Ik heb hem ook haha <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blouse vind ik heel tof! Die bloemenprint is gaaf en ik vind het eigenlijk ook heel erg leuk in combinatie met die broek! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi ! Jij staat super goed met deze combinatie !

  Liefs xx Leen
  --> https://aluminiumfolie.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.