29 mei 2017

New in / Leopard espadrilles

Espadrilles zijn weer helemaal terug dit seizoen en ik ben er gek op! Ook van een luipaard printje ben ik niet vies. Je zag mijn nieuwe schoenen al voorbij komen in deze outfitpost, maar ik laat ze graag nog eens goed zien. Want, zijn ze geen plaatje?! Echt perfect voor de lente en zomer, je stapt er gemakkelijk in en zitten redelijk stevig om je voet. Kijk je met me mee?
Deze espadrilles hebben een luipaard printje en dikkere touw zolen van 3 cm hoog. Ze lopen heel makkelijk en comfortabel, het zijn echt pantoffeltjes! Super zacht :) De buitenkant is gemaakt van leer en ze zijn gevoerd met suède. Aan de voorkant zit nog een klein detail.Ik heb ze in mijn outfitpost al gecombineerd met een donker grijs jurkje. Ondanks het drukke printje zijn de espadrilles heel makkelijk te combineren. Maar, vind je dit nog lastig? Draag ze dan onder een witte broek of een denim short of rokje. 

De schoenen zijn van Sacha en kosten € 79,99 euro. Je kunt ze hier vinden. En met de code lois blog ontvang je ook nog eens 15% korting! (Geldig tot en met 18 juni 2017).

Wat vind jij van deze espadrilles? Ben jij ook fan van deze schoen?

13 opmerkingen:

 1. Ah wat zijn ze leuk! Ik ben gek op de luipaard print. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn heel leuk, love leoprint! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh heel erg leuk! Ik ben ook niet vies van een goede luipaardprint op zijn tijd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze onwijs gaaf zeg! Normaal houd ik niet zo van dit printje, maar deze schoenen vind ik wel heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je normaal niet zo´n fan bent van het printje, is een kleiner item, zoals een schoen of een crossbody bag goed om mee te beginnen!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke! Vooral tof door dat printje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een leuke!! Ik ben al een tijd op zoek naar een subtiel leopard printje voor in mijn garderobe, ik had nog niet gedacht aan schoenen maar ik vind het heel tof! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.