26 mei 2017

Outfit / Island addict

Wat houd ik van dit weer! Het is dan wel weer jammer dat ik veel (aan school) moet werken, maar ik probeer van alle vrije minuten te genieten. Toen ik vorige week deze outfit foto's maakte met Carmen, was het een stuk frisser en had ik het best koud in mijn nieuwe jurkje, haha. Voor nu is het jurkje perfect! De achterkant heeft een open rug, dus dat zit heerlijk luchtig en het ziet er ook nog eens leuk uit. Kijk je mee?
Dress, CATWALK JUNKIE via MIINTO | Zonnebril, POLETTE | Schoenen, SACHA | Oorbellen, LOTT | Horloge, MY JEWELLERY

De jurk is van het merk Catwalk Junkie, maar heb ik besteld via Miinto. Miinto is een online platform waar kleine boutiques hun items kunnen verkopen. Een heel leuk initiatief, zeker voor de wat kleine boutiques. Als je iets besteld bij Miinto, krijgt de desbetreffende boutique de bestelling binnen en deze verzend hem dan vanuit de winkel naar jou toe. 

De jurk heeft een middel lengte, een ronde hals, een open rug, een tekst op de borst en kleine band aan de achterkant. Hij zit heel comfortabel en zoals ik al zei, heel erg luchtig. Ideaal voor de zomer dus. De open rug vind ik prachtig. Als je een badpak of bikini hebt met een mooie (met veters bijvoorbeeld) achterkant, is het ook tof om deze eronder te dragen. 

De schoenen zijn ook nieuw. Ik vind deze ook zo leuk! Hier ben ik ook super blij mee. Deze espadrilles zijn van Sacha. Ondanks het luipaardprintje, zijn deze schoenen overal mee te combineren. Denk onder een jurkje/rokje. maar ook onder een spijkershort of witte broek. Naast espadrilles heeft Sacha ook een aantal hele mooie sandalen! Dus ben je zelf nog op zoek naar nieuwe (zomer) schoenen? Met de code lois blog krijg je 15% op je aankoop bij Sacha.

Wat vind jij van deze look? Wat is jouw favoriete items van deze outfit?

Dit artikel is in samenwerking met Miinto en Sacha. 

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.