24 mei 2017

Inspiration / Tropical print

Voor deze week staan er weer zomerse temperaturen op de planning, dus daarom een zomerse post! De tropical print is elk zomer seizoen weer in the picture, zo ook in 2017. Daarom moet je minstens één item met deze zomerse print in je kast hebben. En of dat nou een rok, jurk of een bikini is, maakt niet zoveel uit. Vandaag deel ik weer een moodboard om je te inspireren. Kijk je mee?

Mijn zomerkleren liggen nog op zolder, dus ik weet eigenlijk niet precies of ik iets met een tropical print heb. Wel wil ik een wijde of flared broek met palmtrees. Dus als je nog tips hebt waar ik zo'n luchtige broek kan vinden, laat het me weten. 

De tropical (of hawaiien) print zie je eigenlijk op alle items. Van jurkjes en shorts tot schoenen en bikini's. Nu ik dit zo typ, besef ik me dat ik een kimono heb ik deze print, yay! Verder vind ik bloesjes ook heel leuk, zeker met een short. Ben je zelf nog op zoek naar items in deze print? Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten.

Wat vind jij van de tropical print? Heb jij het al in je kast?


1 opmerking:

  1. Ik heb toevallig 1 tropisch topje! Maar jeetje wat kan die print leuk zijn zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.