22 mei 2017

Outfit / Off-shoulder, flare & mom jeans

Afgelopen week was het weer heerlijk lente (en af en toe zelfs zomer) weer en daar worden we natuurlijk heel vrolijk van. Ik wil dan gelijk mijn winterkleding uit de kast en mijn zomerkleding van zolder halen. Ik denk dat ik dat deze week ga doen. Heerlijk vind ik dat: mijn kast opruimen en ordenen. Ik heb afgelopen weken veel items mogen ontvangen, waaronder deze off-shoulder blouse van NA-KD. Kijk je mee?

Blouse, NA-KD | Momjeans, Topshop via ZALANDO | Sneakers, CONVERSE 

Een tijdje geleden schreef ik over de trend van one-shoulder top, maar de off-shoulder tops zijn ook nog steeds heel trendy! Ik vind dit soort bloesjes ideaal voor het warme weer. Alles zit lekker luchtig en het het ziet er super cute uit. Hoe leuk zijn de mouwtjes!? Voor nu hem ik de blouse met een stoere mom jeans gecombineerd, maar straks in de zomer gaat er een spijkerrokje of short onder. Ook leuk met een bloemenkransje in het haar of een mooie schuine vlecht. 

Ben jij nog op zoek naar items voor je zomergardarobe? Met de code loisblog krijg je 20% korting op alles bij NA-KD

Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook fan van de off-shoulder blouse?

Dit artikel is in samenwerking met NA-KD.

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.