16 mei 2017

New in / My Jewellery armparty


Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik dol ben op horloges. Ik draag er elke dag eentje. Ik heb zeven horloges, waaronder deze nieuwe van My Jewelley. Daarbij heb ik ook twee hele leuke armbandjes gekregen. Ik heb ze zelf mogen uitzoeken, dus ik ben er super blij mee! Ik vind het heel leuk om een horloge te combineren met armbanden, dat doe ik bijna altijd. Vandaag vertel ik je graag meer over mijn nieuwe armcandy, dus lees je mee?


Het horloge heeft een licht (oud) roze band. De details zijn van rosé goud, een prachtige combinatie als je het mij vraagt. Het rechtse armbandje is gemaakt van crèmekleurige kraaltjes en in het midden een zalmkleurige diamant. De stalenarmband is zilver. Hier heb ik expres voor gekozen, aangezien je alle soorten materialen weer door elkaar mag dragen! Niet alleen meer goud of zilver dus, maar alles mixen! Heel fijn dat dit weer kan, zodat ik al mijn favoriete sieraden tegelijk kan dragen! 

Wat vind jij van het horloge? En van de armbandjes?

5 opmerkingen:

  1. Heel mooi horloge! Ik heb net een nieuwe Mesh Watch van Cluse en daar ben ik ook zo blij mee! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke combinatie! Dat smalle horloge is erg leuk, en nóg leuker met die armbandjes erbij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke combinatie. Fleurt helemaal op vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.