15 mei 2017

Shop the look / Spring outfit


Vorige week was het best lekker weer (eindelijk!) en daardoor kreeg ik lente kriebels! Tijd om een lente outfit samen te stellen. Een tijdje geleden plaatste ik al een inspiratie artikel over de denim skirt. Een absolute musthave voor de lente. Op zonnige dagen met blote benen en als het wat frisser is combineer je hem met een panty. Voor deze look heb ik dat eerste in mijn achterhoofd gehouden. Een hele fijne gedachte, haha! Het spijkerrokje combineer ik met nog veel andere trends. Kijk je mee?

Spijkerrokje | Esprit
Geruite blouse - Monki 
Witte sneakers - Nubbik via Omoda
Sokken - Monki
Crossbody bag
Ring - Esprit
Nagellak - Dior via Douglas

De rok van Esprit heb ik gecombineerd met een super leuk bloesje! De geruite print is super hot. Overal zie ik het de laatste tijd. Vooral geruite rokjes, maar dit vind ik ook een leuke variant. Zeker in combinatie met de denim skirt. Een andere trend die in de look zit verwerkt is metallic. Deze trend is er al een paar seizoenen en blijft nog wel even, yay! 

Sportieve sokken die boven je schoenen uitkomen zie je ook heel veel. Dit vind ik ook heel leuk! Vooral onder het spijkerrokje. En met al deze trends heb je een hele mooie look. Nu moet ik zelf nog op zoek gaan naar een spijkerrokje. Ik heb er wel al een aantal gepast, maar die zijn het net niet. Ik ben op zoek naar een iets langer model, zodat ik hem in mijn taille kan dragen. Dus als iemand nog tips heeft :)
Wat vind jij van deze look? Hoe zou jij een spijkerrokje combineren?

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.