12 mei 2017

Outfit / All black look

Deze week ben ik met Milou naar Arnhem geweest om te shooten. Het was echt super lekker weer! Een jas was zelfs niet nodig, eindelijk! We waren op zoek naar mooie gebouwen om als locatie te gebruiken, maar bij elk plekje dat we vonden was er wel iets op aan te merken: er staat een auto voor, de locatie staat volledig in de zon, te druk met verkeer, etc. Uiteindelijk is het een simpele garage deur geworden, haha! Benieuwd naar de rest van de foto's? Lees dan snel verder. 


T-shirt met veterdetail, H&M | Broek, OTTO | Fishnet panty, STRAATSTIJL | Laarsjes, INVITO | Crossbody bag, COSTES | Bandana, VINTAGE | Zonnebril, POLETTE | Armcandy, MY JEWELLERY | Ringen, MELANO

Ondanks dat het zo lekker weer was, was ik weer helemaal in het zwart te vinden. Ik wilde namelijk een top laten zien, die ik al een tijdje heb, maar nog nooit in een outfitfoto heb gedragen. De top heb ik vaak aan naar festivals of tijdens het uitgaan. En aangezien het festival seizoen weer begonnen is, vond ik tijd om hem te delen voor inspiratie. Hij is van de H&M van een paar maanden terug. Het leukste is natuurlijk het veterdetail op de mouwen, maar ook de ronde, grote hals vind ik mooi!

Nieuw is deze broek van OTTO. Hij is van het merk Only en dat vind ik een super fijn merk. De broeken daar zijn vaak lang en voor mij zijn die perfect. De broek heeft op de knieën twee gaten en daardoor is de broek leuk te combineren met een fishnet panty. Verder is de broek high waisted en ook dat is een favoriet :)

Ook nieuw zijn deze sieraden. Ik draag elke dag een horloge. Niet alleen voor de tijd, maar het is ook een prachtig accessoire. Zeker als je het combineert met nog meer sieraden, zodat er een hele armparty ontstaat, haha! Om de outfit nog een extra touch te geven, heb ik een bandana om mijn tasje geknoopt. 

Wat vind jij van deze look?

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk! Mooie top. Ik wil ook nog een basic zwarte broek met van die gaten :)
    xx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou echt van all black outfits, je tasje is echt leuk trouwens! X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.