10 mei 2017

Instagram / White buildings & new jewelry (05/17)


Eén: deze twee lipsticks, of eigenlijk lip creams, zijn absoluut mijn favoriet. Super mooie kleuren! (Budapest & Prague) Twee: Why be moody when you can shake your booty? Drie: weer hele mooie armcandy dankzij My Jewellery en MelanO. Vier: goodmorning met dit heerlijke ontbijtje. Vijf: deze roze trui is ook een favoriet! En ook mijn nieuwe oorbellen in :) Zes: witte gebouwen blijven mooi. Dit was in de PC. Zeven: oh, deze top. Ik vind hem zo mooi. Hier ben ik enorm blij mee. Een topper voor de zomer! Acht: een vrolijke foto! Dit was op het Vrijthof in Maastricht met Pasen. Negen: weer een lekker ontbijtje! Bananenpannenkoekjes zijn echt mijn favoriet. Heerlijk met yoghurt en fruit! 

Afgelopen dagen waren spannend. Ik heb veel (grote) beslissingen genomen en daar ben ik heel blij om. Binnenkort zal ik het zeker op mijn blog en Insta delen! Verder ben ik ook druk met de laatste lootjes voor school. De zomervakantie is alweer in zicht en daar kijk ik nu al naar uit. Ik heb zoveel zin om op vakantie te gaan. Zon, zee en strand, yay! Daarna zit ik in het laatste jaar van mijn studie. De tijd gaat zo snel. Ik ben heel hard aan het nadenken wat ik daarna wil gaan doen. Maar, het is zo lastig! 

Waar ben jij mee bezig afgelopen weken?

6 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar je beslissingen! En spannend, je laatste jaar! Ik ga met mijn eerste beginnen, alweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat spannend allemaal! Succes met de laatste loodjes van je studie!
  En oh ben benieuwd naar je plannetjes.

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb pas ook wat ringetjes van MelanO gekocht, echt heel leuk zijn ze! succes met school. x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.