05 mei 2017

Shop the look / Bralette & fishnet


De fishnet trend is nog steeds booming. Na de fishnet sokken en panty's, gaan we nu over op tops en sweaters. De tops zie ik nu steeds vaker en ik begin ze steeds leuker te vinden. Eerst vond ik ze nog best heftig, maar als je ze op de juiste manier combineert, kunnen ze super fashionable staan! Daarom heb ik voor vandaag een look samengesteld met deze top. Ik combineer de top onder andere met een bralette en een loose fit pants. Kijk je mee?

Fishnet top | MOST WANTED
Bralette | LASCANA
Broek met rode streep | COME GET FASHION
Nagellak | Dior via DOUGLAS
Instappers | Invito via BIJ ELISA 
Zonnebril | RAY-BAN
Set bandana & choker | ZARA
Stervormige oorbellen | H&M

De top heb ik gecombineerd met een bralette van LASCANA. LASCANA is het nieuwe zusje van OTTO en verkoopt o.a. lingerie en nachtkleding. Omdat het materiaal van de top natuurlijk doorschijnend is, kan je hier op een leuke manier mee spelen. Een mooie bh is dan een must. Hier heb ik gekozen voor een kanten bh, omdat dat een mooi contrast geeft met de stoere top. Vind je een bh er te bloot onder? (Kan ik me voorstellen, dit zou ik ook niet zo gauw aantrekken op een schooldag!) Ga dan voor een zwarte top (met kant). 

Naast het stoere van de top en het chique van de bralette, vind ik het leuk om nog een andere stijl toe te voegen. Daarom koos ik voor een sportieve broek. Deze 'joggingsbroeken' zijn ook heel trendy en daardoor goed te combineren met de top. De broek heeft hele toffe, rode strepen aan de zijkanten en dat rood heb ik terug laten komen in nagellak en chokers. Vooral de bandana choker vind ik super cool. Zo heb je altijd een perfect strikje!

Doe hier nog een paar leuke instappers en een zonnebril bij en je bent helemaal klaar voor het festival seizoen! Daar is deze look ideaal voor! Op festivals ga je de fishnet tops in combinatie met kanten bh's sowieso zien. 

Wat vind jij van deze look? Hoe zou jij een fishnet top combineren?


7 opmerkingen:

 1. Wauw wat een toffe items! Ik vind het fishnet shirtje heel erg gaaf, leuk te combineren.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa gaaf hè, die nieuwe trend? En trouwens: met een bralette is ook best 'heftig' zoals je zegt. Maar ik kocht dus laatst een doorzichtige top (met wat geborduurde bloemen erop) waar ik gewoon een soort crop top onder draag. Er komt nog een artikel van online! Waarschijnlijk zelfs meerdere :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke combinatie! Ik vind een bralette onder zo'n top altijd heel mooi. Zie je veel met het uitgaan, maar op een doordeweekse dag vind ik het ook iets te heftig, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bralette is zo mooi! Zie dit soort outfits vaak met uitgaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.