01 mei 2017

Outfit / Denim jacket & flared pantsIn mijn vorige artikel schreef ik al over de trend dat logo's van fashionmerken (Gucci, Calvin Klein, Adidas) weer gezien mogen worden. In de jaren '90 was dit super populair, maar de laatste jaren was het eigenlijk een soort van taboe. Nu zie je ze weer steeds vaker. Het welbekende Levi's shirt heb ik ook. Hij was van mijn broertje, maar aangezien hij daar alweer in uitgegroeid is, mocht ik hem hebben. Ik combineer hem met een flared pants en een denim jacket. Kijk je mee?

T-shirt, LEVI'S | Spijkerjasje, LOFTY MANNER | Flared pants, STRAATSTIJL | Sneakers, STEVE MADDEN via SACHA | Tasje, COSTES | Horloge, ZINZI

 Op eerste Paasdag ben ik naar Den Haag geweest en op tweede Paasdag gingen we naar Maastricht. Toen droeg ik deze outfit. Alle items zijn al eens een keer eerder in outfits voorbij gekomen, dus niks is echt nieuw. Ik ben wel echt super blij met de flared broek en het spijkerjasje. Die laatste draag ik echt super vaak en de broek zit gewoon super comfy en staat ook nog eens fashionable. 

Wat vind jij van deze look? Hoe zou jij een flared pants combineren?


6 opmerkingen:

 1. Ik heb sinds kort ook een denim jasje en ik ben er zo blij mee! Stiekem vind ik zo'n Levi's shirt ook wel heel erg tof. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke outfit! Ik wil ook graag een flared pants, hopelijk staat het me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof! Leuk gecombineerd ook met de sneakers!
  Ik ga binnenkort eens zo'n broek passen, heel benieuwd hoe het staat. :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb echt het lef niet om een flared jeans te dragen maar jou staat het ZO LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf zeg! Heel leuk! Mis alleen nog een zonnebril haha. Ik vond deze shop www.sunglassery.nl misschien ook wel iets voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a cute look, love your Levis tee and the old school vibe of this whole outfit. Happy week ahead, girl!

  Saida | She talks Glam

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.