26 april 2017

Inspiration / Fashion logos

Trends uit de jaren '90 zijn weer helemaal terug. Ik deelde al inspiratie artikelen met slipdresses, chokers, flared sleeves en spijkerrokjes, maar vandaag laat ik jullie nóg een nineties trend zien die zijn come back maakt. Namelijk: logo's. En dan heb ik het niet over het logo van McDonald's op je shirt, maar fashion brands, zoals Gucci, Tommy Hilfiger en Adidas. In de jaren '90 liep iedereen te paraderen met hun merken, maar de laatste paar jaren was dit best een taboe. Nu kunnen we weer niet om die stortvloed aan logo's heen. Ik deel dit moodboard om jullie te inspireren, want hoe combineer je dit nu eigenlijk?

Logo's van Calvin Klein, Kenzo en Nike geven je look een heerlijke urban street vibe. Vooral de welbekende Levi's shirtjes zijn erg populair. Levi's wordt vaak gecombineerd met denim en dan vooral in de vorm van een (mom)jeans -kijk, daar heb je weer een trend uit de jaren '90- of een jasje. Ook het Gucci shirt kom ik de laatste tijd veel tegen. Kortom: het mag allemaal gezien worden. Het is weer toegestaan om te pronken met je (dure) aankoop, haha! Op de website van Gucci vind je bijvoorbeeld dit Gucci shirt

Zelf heb ik een Adidas T-shirt dress (bekijk hier de outfit) en een aantal Levi's shirts. Ik vond het altijd wel lastig om dit te dragen, zeker omdat het eerst niet echt kon. Gelukkig is dat nu veranderd en heb ik inmiddels genoeg inspiratie! Jij ook? Als je nog op zoek bent naar deze items kan je bijvoorbeeld kijken in de webshop van OTTO. Zij verkopen merken, zoals Adidas, Levi's, Nike en Calvin Klein. Combineer bijvoorbeeld een Adidas shirt met een chic pak en Calvin Klein sweater met een leren jasje. 

Wat vind jij van deze nineties trend? 

Bron, bron, bron, bron en bron

5 opmerkingen:

 1. Super leuke trend. Ik heb ook shirts van Levi´s en Adidas. Een Gucci shirt zou ik ook wel willen hebben, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien wil ik ooit ook een Levi's shirt kopen. Tot nu toe heb ik alleen een paar shirtjes van Adidas. Daar ben ik echt heel blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mag de oude Levi's shirts van m´n broertje hebben. Hij is 1 kop groter dan ik en groeit nog steeds. Zijn oude S'jes pas ik perfect!

   Verwijderen
 3. Leuke trend! Ik ben nog op zoek naar zo´n shirt :) Oh en zon calvin klein trui wil ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.