21 april 2017

Outfit / Lois Jeans T-shirt

Vroeger gingen wij veel op vakantie naar Portugal en Spanje. Daar ontdekte ik het merk Lois Jeans. Ik vond het zo leuk om te zien dat mijn naam ook een kledingmerk was. In Nederland was Lois Jeans vroeger heel bekend, maar de laatste jaren is dat weggezakt. In Portugal en Spanje kwam ik ze dus wel vaak tegen. Ik heb mijn vriend nog een keer een Lois T-shirt gegeven als souvenir, haha. Maar, de laatste tijd is het merk weer steeds vaker te vinden in Nederland. Zo zie ik het merk weer in de winkels liggen, maar ook webshops, zoals Zalando verkopen het. Ik wilde al zo lang iets van mijn 'eigen' merk en nu eindelijk heb ik een T-shirt met mijn naam erop. Kijk je mee naar de outfit?


T-shirt, LOIS JEANS via ZALANDO | Blazer, H&M | Mom jeans, TOPSHOP via ZALANDO | Sneakers, STEVE MADDEN via SACHA | Cross-body bag, COSTES

De mom jeans zag je al in mijn vorige outfitpost, waarin ik twee manieren liet zien hoe je deze kan stylen. Nu heb ik een soort combinatie gemaakt tussen chic en sportief met sneakers en een blazer. Dit vind ik zelf altijd het leukste, het mixen van stylen. Nu heb ik het shirt dus gecombineerd met een jeans, maar het lijkt me ook leuk om hem met een leren skater rokje te dragen. Ik ben super blij met het shirt en vind het heel leuk dat mijn naam erop staat. 

Wat vind jij van deze outfit? Ken jij het Lois Jeans?

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.