19 april 2017

Shop the look / One-shoulder topBlote schouders zijn sinds vorig seizoen weer helemaal hot. Maar, er is een nieuwe variant van de off-shoulder top -waar ik overigens heel fan van ben!-, namelijk de one-shoulder top. De naam zegt het natuurlijk al: een schouder is bedekt en de ander niet. In de jaren 80 droeg men deze tops ook al, maar dan voornamelijk sportief. Dit terwijl ik het eigenlijk een heel chic item vind. Vandaag laat ik je een look zien waarin ik de one-shoulder top combineer met een casual jeans. Kijk je mee?

One-shoulder top - Mango
Jeans - Topshop
Hakken - Zara
Tas - Paul's Boutique via The Little Green Bag
Oorbellen - My Jewellery
Nagellak - Yves Saint Lauren via Douglas
Zonnebril - Rayban via Bijenkorf

De asymmetrische top van Mango is een prachtig item. Er zit een pofmouwtje in en het heeft een strik om de taille. Zo'n top lijk misschien lastig te stylen, maar eigenlijk kan hij overal boven, het ligt maar net aan de stijl waar jij van houdt. Nu heb ik de chique one-shoulder top gecombineerd met een skinny jeans met gaten op de knie, maar hij staat ook heel leuk op een strak rokje of een nette pantalon. 

Om wel dat chique erin te houden, heb ik voor hele mooi hakken en een grote tas gekozen. De roze bril maakt de look weer wat speelser. Een grappig detail in je outfit. Deze look is perfect voor een date of een avondje uit, maar als je net zoals ik niet zo lang op hakken kan lopen, zijn sneakers of enkellaarsjes ook een leuk erbij. 

Wat vind jij van de one-shoulder look? Ben je meteen verkocht of moet je eerst even wennen?

10 opmerkingen:

 1. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van vind. De zonnebril is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het wel leuk, maar ik ben benieuwd hoe het mij staat!

   Verwijderen
 2. LOVE the look maar zo'n one shoulder top vind ik toch altijd iets oncomfortabels hebben. Ik heb zelf altijd het idee dat ik mijn top op moet trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het nog nooit gedragen, maar ik snap je wel. Ben benieuwd hoe het mij zal staan.

   Verwijderen
 3. Ik zie het ook steeds vaker voorbij komen. Zou het zelf nog niet zo snel dragen, maar het staat bij andere heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie inderdaad hele mooie looks met deze top voorbij komen!

   Verwijderen
 4. Leuk zeg! Stiekem vind ik de tas ook zo moooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke shop the look.
  de broek is super leuk.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.