17 april 2017

Favorites / Zara SS17


Het is Pasen! Hopelijk hebben jullie allemaal een gezellig weekend. Zelf ben ik waarschijnlijk te vinden in Utrecht en Maastricht (op het moment van schrijven zijn we er nog niet helemaal over uit, maar houd mijn Instagram in de gaten!). We willen lekker koffie drinken, de steden bezichtigen, lunchen, misschien een beetje shoppen en gezellig uit eten. Twee weken was ik met mijn moeder in Den Bosch voor National Glamour Day en toen zag ik bij Zara een heel leuk leger shirt (linksboven). Ik had hem toen niet meegenomen, maar hij blijft in mijn gedachten. Op internet zag ik natuurlijk nog veel meer leuke (lente) items. Kijk je mee?

Eerste rij van links naar rechts:

Tweede rij van links naar rechts:

Legerprint is een print die we weer veel zien. Leuk te combineren met een lichte jeans of spijkerrokje. Ook de gestreepte short die het model erbij draagt vind ik een leuke combi. Het gestippelde jurkje/playsuit heb ik een aantal keer voorbij zien komen op Instagram en ik vind hem zo snoezig! Het korset zag je al in mijn wishlist een paar weken terug, maar ik heb hem nog niet kunnen scoren. Ik wil hem heel graag combineren met een langere, witte blouse. Oh, en nog een leuk detail over de gestreepte blouse (rechts onderin): de mouwen zijn afneembaar. Op de foto zie je nog lange mouwen, maar je kan een gedeelte eraf halen, zodat je korte mouwtjes overhoudt. Super handig!

Welk item is jouw favoriet? Zie je ook zoveel leuks bij Zara?

4 opmerkingen:

 1. leuk kleding.
  de playsuit en de gestreept broek zijn het mooiste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die playsuit heb ik gister nog in mijn handen gehad, maar ik had geen zin om te passen, dus heb hem maar laten liggen :(

   Verwijderen
 2. Vooral die gestreepte broek vind ik tof! Ik moet toegeven dat ik niet zo'n fan ben van de legerprint, maar die print heb ik eerlijk gezegd de laatste tijd nog niet zoveel gezien! Weet nog wel dat het een jaar of vijf geleden ook erg in was haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Let op mijn woorden: de legerprint wordt super trendy. Op dit moment zie ik het veel in winkels en webshops. Als je het eenmaal doorhebt, kan je er echt niet meer om heen :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.